Jake Paul overtuigd dat Floyd Mayweather gevecht plaatsvindt! 'Risico'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Jake Paul overtuigd dat Floyd Mayweather gevecht plaatsvindt! ‘Risico’

Jake Paul overtuigd dat Floyd Mayweather gevecht plaatsvindt! ‘Risico’

Jake Paul overtuigd dat Floyd Mayweather gevecht plaatsvindt

Jake Paul is niet onder de indruk van de gevechten die Floyd Mayweather de laatste tijd heeft gevoerd. De voormalige bokskampioen blijft zich bezighouden met oefengevechten tegen grotendeels minder kwaliteit tegenstanders.

Op dit moment is Paul gefocust op zijn eigen gevecht tegen UFC-legende Anderson Silva op 29 oktober. maar hij heeft er alle vertrouwen in dat hij Mayweather, 45, op een bepaald moment in de nabije toekomst met hem de ring in zal lokken. De enige vraag is of Paul Mayweather kan overtuigen om terug te keren voor nog een echt gevecht?

,,Ik denk dat hij met me zou vechten als het zeker een oefenwedstrijd was”, zegt Paul. ,,Het punt is dat ik wil dat het een echte prof partij wordt en zijn ongeslagen record pakt, waarvan ik niet denk dat hij het risico zal nemen.”

Lokkertje

Met veel meer bokservaring dan zijn broer Logan, gelooft Paul dat hij voor Mayweather een grotere uitdaging zal zijn. Ook hij zal de voorwaarde voor een oefenwedstrijd accepteren in plaats van een professionele wedstrijd, zolang het gevecht maar daadwerkelijk plaatsvindt.

,,Ik denk zeker dat er in de toekomst voor ons wordt gevochten”, zei Paul. ,,Of het nu een oefenpartij is of niet, we zullen dat gaan uitzoeken.” Toen Mayweather in 2017 met pensioen ging na een 10e ronde TKO-overwinning op voormalig UFC-kampioen in twee divisies Conor McGregor, beloofde hij dat zijn professionele carrière voorbij was. Maar wellicht dat Paul hem terug kan lokken.

Bekijk ook

Badr Hari geeft inkijkje in eigen sportschool keten

Badr Hari geeft kijkje in eigen sportschool keten | video

Het is mijn verjaardag, dus laat ik wat verjaardagsnieuws met jullie delen

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! 'Hier die tv' | video

Tiener gebruikt MMA tegen volwassen kerel! ‘Hier die tv’ | video

Een tiener die een gestolen tv wilde terughalen raakte in gevecht met een volwassen kerel

Mes in de rug! UFC-ster Khabib verliest wereldtitelhouder

. De organisatie is eigendom van Khabib Nurmagomedov

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page