'Geef er geen fuck om!' McGregor trapt ze allemaal kapot (video) Nieuws
Nieuws

'Geef er geen fuck om!' McGregor trapt ze allemaal kapot (video)

'Geef er geen fuck om!' McGregor trapt ze allemaal kapot (video)

Conor McGregor mag dan wel op vakantie zijn, maar de UFC-ster valt hier en daar een sportschool binnen om te trainen. In zijn laatste inval laat de Ier zien dat zijn gebroken goed te zijn hersteld, terwijl hij zijn Taekwondo skills aanscherpt.

Viel McGregor afgelopen week op Mallorca al een Brazilian Jiu Jitsu Gym binnen, was het vandaag de beurt aan een Taekwondo school. Terwijl de Ier er op los trainde zei hij later er geen 'fuck' om te geven dat hij letterlijk een been van staal heeft.

,,Geweldige taekwondo-training gehad en ook met mijn kinderen! Alle traditionele vechtsporten zijn echt geweldige trainingsmethoden, vooral voor kinderen", schrijft McGregor op zijn social media. ,,Ook ben ik me ervan bewust dat ik ondanks alles nog steeds hoger sta dan al die toekomstige tegenstanders."

Pak ze allemaal

Met een ruime marge zegt de Ier voor te staan ,,Al, zoals het is. En ook dat ik een stalen staaf in een van hen heb. En het is als een zweep. En ik geef er geen fuck om. Laat me je iets vertellen. De eerste persoon met wie ik vecht, wordt door die kooi getrapt en zal zijn einde beleven. "

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws