Boksclash Shields vs Marshall afgelast! Fury gefrustreerd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksclash Shields vs Marshall afgelast! Fury gefrustreerd

Boksclash Shields vs Marshall afgelast! Fury gefrustreerd

Peter Fury uit zijn frustratie over de timing van de aankondiging om het gevecht om de middengewicht titel tussen Savannah Marshall en Claressa Shields uit te stellen. Met het nieuws dat komt nadat beide boksers op wedstrijd gewicht gewogen zijn vandaag.

De British Boxing Board of Control heeft de beslissing genomen om alle geplande toernooien van dit weekend te annuleren uit respect voor de overleden koningin Elisabeth. Waarbij het historische volledig vrouwelijke boksevenement in de O2 Arena het meest opvallende slachtoffer is.

De beslissing werd bijna twee uur na de geplande weging voor de wedstrijd aangekondigd. Waarvan de promotors Boxxer had gezegd dat deze achter gesloten deuren zou plaatsvinden, terwijl de status van de wedstrijd twijfelachtig bleef.

Frustratie

Savannah Marshall's trainer Peter Fury heeft zijn frustratie geuit over de timing van de annulering, over de strijd om de wereldtitel in het middengewicht van zaterdag tegen Claressa Shields in Londen. Fury twitterde: "(Savannah Marshall) heeft al meer dan 24 uur niet gegeten. Het was leuk om dit eerder aan te kondigen, het is aan, het is uit enz. Niet goed voor vechters."

Fury voegde echter zijn medeleven toe aan de promotors en voegde toe in reactie op de aankondiging van het bestuur: "Als de zaken buiten uw controle zijn, moeten we verder gaan. Het belangrijkste op dit moment is om ons diepste respect te tonen aan de koningin en hun familie". In een verklaring geeft Boxxer aan dat ze mikken op 15 oktober als nieuwe datum voor de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws