Yoel Romero wil Jake Paul straffen: 'Kan niet langer zo' Nieuws
Nieuws

Yoel Romero wil Jake Paul straffen: 'Kan niet langer zo'

Yoel Romero wil Jake Paul straffen: 'Kan niet langer zo'

Yoel Romero hoopt het pad van Jake Paul te kruisen. De meervoudige UFC-titeluitdager en huidige Bellator vechter is klaar om over te stappen naar de bokswereld en de strijd aan te gaan met YouTube-ster en ongeslagen bokser Jake Paul.

Topvechter Romero die deze vrijdag weer in actie komt bij Bellator 285 tegen veteraan Melvin Manhoef, vindt dat Paul een reality check nodig heeft. ,,Diezelfde jongen, Jake Paul, ja, ja, hij", zei Romero toen hem werd gevraagd met wie hij zou willen boksen. ,,Hij moet nederig worden, moet laten weten dat hij een echte atleet niet kan verslaan. Het maakt niet uit hoe hard hij traint. Hij kan er niet één verslaan."

Paul staat momenteel gepland voor zijn zesde professionele bokswedstrijd. Hij gaat het opnemen tegen de 47-jarige voormalig UFC-kampioen Anderson Silva in een wedstrijd van acht ronden op 29 oktober in Phoenix, Arizona. Paul is geen onbekende in het ontmoeten van MMA-grootheden in de boksring.

Ik pak hem aan

De YouTube-ster boekte twee opeenvolgende overwinningen op voormalig UFC-kampioen weltergewicht Tyron Woodley. Daarvoor had hij voormalig ONE en Bellator kampioen Ben Askren uitgeschakeld. Ongeacht Paul, Romero hoopt te gaan boksen voordat alles is gezegd en gedaan.

Romero, een meervoudig wereldkampioen worstelen en een Olympisch zilveren medaillewinnaar die Cuba vertegenwoordigt, kwam uit een boksfamilie. Zijn vader probeerde hem over te halen de boksroute af te leggen, maar uiteindelijk ging hij in plaats daarvan worstelen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws