WWE-nieuws: Cris Cyborg toont interesse in pro-worstelen Nieuws
Nieuws

WWE-nieuws: Cris Cyborg toont interesse in pro-worstelen

WWE-nieuws: Cris Cyborg toont interesse in pro-worstelen
WWE-nieuws: Cris Cyborg toont interesse in pro-worstelen

Cris Cyborg schokte de MMA-wereld, toen ze aankondigde dat ze officieel bij Bellator had getekend.

Wat pro-worstelen betreft, heeft Cyborg haar interesse nooit echt verborgen. Een paar jaar geleden lobbyde ze voor een Summer Slam-wedstrijd tegen RAW Women's Champion Becky Lynch, maar dit kwam net van de grond en Cyborg gaf Ronda Rousey de schuld.

Passie voor worstelen

Toch kan Cyborg haar interesse voor het show worstelen niet onderdrukken: "Ik zou mezelf graag uitdagen met pro-worstelen" Scott Coker zou Cyborg naar verluidt het beste contract in de MMA-geschiedenis van Dames hebben aangeboden. Later werd onthuld dat een van de voordelen van haar contract is dat het haar in staat stelt professioneel te gaan worstelen als ze dat wil.

In een gesprek met MMAFighting toonde Cyborg belangstelling voor de verschijningen van WWE en AEW en zei: “Ik hou van zowel AEW als WWE en de fans van professioneel worstelen houden me altijd op straat tegen en vragen me wanneer ik een worstelwedstrijd ga hebben. Als de gelegenheid zich voordoet en de deal zinvol is, zou ik mezelf graag uitdagen met pro-worstelen. ”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws