UFC-ster Cris Cyborg tekent contract bij Bellator Nieuws
Nieuws

UFC-ster Cris Cyborg tekent contract bij Bellator

UFC-ster Cris Cyborg tekent contract bij Bellator
UFC-ster Cris Cyborg tekent contract bij Bellator

Afgelopen nacht maakte Bellator MMA bekend dat voormalig UFC vechter Cris Cyborg op contract is gezet.

Cristiane Justino, is herenigd met haar oude Strikeforce-baas, Scott Coker, na een recordcontract dat "Cyborg" naar Bellator MMA brengt. Het nieuws rond de voormalige kampioen vedergewicht dat waarschijnlijk werd al verwacht.

"Ik heb met talloze atleten gewerkt in mijn ruim dertig jaar promoten van vechtsporten, maar er is niemand die Cyborg "leuk vindt," zei Bellator-president Scott Coker. "

Grote naam

"Haar vermogen om de menigte te boeien vanaf het moment dat ze naar de kooi loopt, is bijzonder, en omdat ik in het verleden verschillende van haar gevechten heb mogen promoten, kijk ik uit naar de mogelijkheid om haar opnieuw te presenteren."

ZIE OOK >> Cris Cyborg verlaat de UFC

Cyborg (21-2, 1 NC) kon geen overeenstemming bereiken over een nieuwe deal met UFC. Er is geen datum of tegenstander genoemd voor het komende debuut van de 34-jarige vedergewicht, maar een wedstrijd zal niet lang op zich laten wachten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws