Wegloper: Beruchte Russische vechters ruziën om datum voor wedstrijd Nieuws
Nieuws

Wegloper: Beruchte Russische vechters ruziën om datum voor wedstrijd

Wegloper: Beruchte Russische vechters ruziën om datum voor wedstrijd

Vyacheslav Datsik zegt dat Alexander Emelianenko een gevecht met hem vermijd. Eerder kondigde Datsik een gevecht aan met zijn aanstaande rivaal, waarna deze het nieuws nep noemde. Maar Datsik zegt dat Emelianenko wegloopt van een gevecht.

Zowel Datsik als Emelianenko zijn even berucht als beroemd. Datsik die er neo-nazi sympathieën op nahoud en en Emelianenko, zijn beiden meerdere keren met justitie in aanraking gekomen. Waar Emelianenko voor mishandeling, drankmisbruik en verkrachting de cel in moest, heeft Datsik een lange lijst met verschillende misdrijven op zijn naam.

Geen onbeschreven blad

Emelianenko die een broer is van Bellator MMA legende Fedor is veel in Tsjetsjenië te vinden en is een goede vriend van de leider van dat land Ramzan Kadyrov en traint daar. Datsik vocht recentelijk nog en won zijn boksdebuut door zijn tegenstander de ring uit te slaan in Moskou.

De Russische media meldt dat het gevecht tussen Datsik en Emelianenko ofwel in mei dan wel in september plaats zal vinden. Of het kickboksen, MMA of boksen zal zijn is nog niet duidelijk. Wel dat beide kampen nog kibbelen over de definitieve datum.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws