Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video) – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video)

Beruchte Neonazi vechter slaat tegenstander de ring uit (video)

Vyacheslav Datsik won zijn zwaargewicht profdebuut van collega-debutant en multi-combat sportatleet Tyson Dijon gisteren. De Rus versloeg Dijon via technische knock-out in Moskou, Rusland.

De Russische Datsik is een veroordeelde crimineel, neonazi, voormalig kickbokser en MMA-vechter. Datsik vocht professioneel in zijn geboorteland Rusland tussen 1999 en 2006. Hij ging met pensioen met een 8-6-2 record.

Sinds hij zich terugtrok uit de competitie, is Datsik ook veel in het nieuws geweest vanwege zowel zijn criminele gedrag als burgerwacht-invallen in bordelen. De vechter is berucht om zijn blanke suprematie en neo-nazi-overtuigingen.

Voorwaardelijk vrij

Het gevecht, dat plaatsvond als onderdeel van een boksavond in de regio Moskou, eindigde met de overwinning van Datsik door knock-out in de vierde, laatste ronde. 

Aan het begin van de ronde werd de beslissende slag toegebracht. De strijd tegen Dijon was de eerste voor Datsik na zijn vrijlating. De jager werd vorig jaar oktober voorwaardelijk vrijgelaten.

Bekijk ook

The return of The Modern Day Maharaja en Voodoo

India schudt wederom om zijn grondvesten en dit keer vanwege de vele WWE fans die hun favoriete wrestler afgelopen nacht op WWE RAW zagen terugkeren.

Laatste kans: UFC geeft Donald Cerrone nog 1 gevecht

Donald Cerrone's laatste dagen lijken geteld bij de UFC

DOODSANGST: Logan broers huren 24/7 beveiliging in

Logan en Jake Paul nemen de doodsbedreigingen meer dan serieus

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page