WBSS Finale: Regis Prograis vs Josh Taylor op gedeeld event Nieuws
Nieuws

WBSS Finale: Regis Prograis vs Josh Taylor op gedeeld event

WBSS Finale: Regis Prograis vs Josh Taylor op gedeeld event
WBSS Finale: Regis Prograis vs Josh Taylor op gedeeld event

De finale van de World Boxing Super Series tussen Regis Prograis en Josh Taylor zal plaatsvinden op een show, die wordt gedeeld met Derek Chisora ​​tegen Joseph Parker op 26 oktober in de O2 Arena in Londen.

Ondanks ernstige juridische problemen die het gevecht eerder deze maand in gevaar brachten, zal Prograis vs Taylor nu doorgaan zoals oorspronkelijk gepland in de finale van het superlichtgewichttoernooi.

Amerika's WBA-kampioen Prograis zal proberen de titels te verenigen met de IBF-kampioen Taylor van Schotland, nadat ze beiden titels wonnen in hun respectieve halve finale.

Derek Chisora ​​vs Joseph Parker

Regis 'team heeft in eerste instantie een rechtszaak aangespannen met de bedoeling het toernooi te verlaten vanwege financiële problemen, maar er is nu een deal gesloten om de finale te versmelten met de show van Eddie Hearn op 26 oktober en er een ​​pay-per-view-kaart te maken.

ZIE OOK >> Tyrone Spong pakt knock-out winst

Ook gepland in de O2 Arena een spannende zwaargewicht clash tussen Derek Chisora ​​en Joseph Parker. Bovendien staat Ricky Burns tegenover Lee Selby in een lichtgewicht wedstrijd en zal Lawrence Okolie Yves Ngabu uitdagen voor de Europese cruisergewichttitel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws