Tyrone Spong slaat Jeyson Minda knock-out: 'Usyk volgende' Nieuws
Nieuws

Tyrone Spong slaat Jeyson Minda knock-out: 'Usyk volgende'

Tyrone Spong slaat Jeyson Minda knock-out: 'Usyk volgende'
Tyrone Spong slaat Jeyson Minda knock-out: 'Usyk volgende'

Spong pakte zaterdag wat wel eens de belangrijkste winst in zijn carrière tot nu toe kan zijn.

Wat begon als een routinematig gevecht, veranderde in een potentieel belangrijke kans later dit jaar, omdat de ongeslagen zwaargewicht Spong volgens geruchten de volgende in de rij is voor een kans tegen Oleksandr Usyk.

Ongeacht of het gevecht met Usyk tot stand komt, Spong heeft zijn doel bereikt door zijn eerste overwinning van 2019 te behalen na het stoppen van Ecuador's Jeyson Minda in twee rondes op zaterdagavond in Merida, Mexico. Twee knockdowns produceerden het einde op 1:42 van ronde twee.

Tegen Usyk

Spong vocht voor het laatst in zijn geboorteland Suriname afgelopen december, het enige afstandsgevecht in zijn carrière markerend met en overwinning. Blessures hielden hem een ​​groot deel van het jaar uit de ring voordat hij besloot om terug te keren naar de ring in Merida.

ZIE OOK >> Tyrone Spong de ring in tegen Oleksandr Usyk

Spong verbetert met de overwinning op Minda naar 14-0 (13KO's). Zijn naam is opgedoken als de koploper tegen Usyk (16-0, 12KO's) op 12 oktober.. Of de gelegenheid wordt geboden aan Spong zal de komende dagen worden onthuld, omdat er al tickets te koop zijn voor de komende show, die live op DAZN zal streamen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws