WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video)
Home / Nieuws / WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video)

WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video)

Xu Xiaodong is terug! De beruchte MMA-vechter die gehaat wordt door de hele Kung Fu wereld, staat bekend om het onthullen van nep vechters.

De MMA-vechter Xu ‘Mad Dog’ Xiaodong is inmiddels net zo berucht als beroemd. Regelmatig gaat de Chinees gevechten aan met Kung Fu vechters en Tai Chi meesters. Op deze wijze wil hij aantonen dat het in zijn ogen watjes zijn en niets in huis hebben.

In de problemen

Na een pauze te hebben genomen is ‘Mad Dog’ nu dus weer terug. Hij kwam flink in de problemen met zijn gevechten, waarvan de Chinese overheid claimt dat hij het nationaal erfgoed schaadt. Zijn Chinees staatsburgerschap werd afgenomen en werd er beslag gelegd op al zijn bezittingen.

Xu keerde recentelijk terug in de kooi, die deze keer was opgezet in een open plek in het bos in Guangzhou, in de provincie Guangdong. Xu nam het op tegen Chen Yong, een zelfbenoemde Tai Chi-meester van de zesde generatie.

Op het verkeerde been

Zoals je kunt zien was dit nauwelijks een wedstrijd te noemen. Binnen enkele seconden is Chen uitgeschakeld door een simpele job stoot van Xu. Deze werd ingeleid door een voorwaartse trap die de Tai Chi meester op het verkeerde been zette.

Volgens Jerry Liu van Fight Commentary Breakdowns had Chen opgeroepen om dit gevecht met Xu twee keer uit te stellen. De Tai Chi meester wilde extra trainen om Xu te verslaan. Liu maakte een breakdown van het gevecht. Wat Xu betreft deze lijkt zich door niemand te laten tegen houden fake vechters te ontmaskeren.

Bekijk ook

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

'Alles of niks! 'McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

‘Alles of niks! ‘McGregor en Lobov knokken om 600 miljoen

Je bent een kleine homo

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page