WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video) Nieuws
Nieuws

WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video)

WATJE: Bekende MMA-vechter schakelt Tai Chi meester in 10 seconden uit (video)

Xu Xiaodong is terug! De beruchte MMA-vechter die gehaat wordt door de hele Kung Fu wereld, staat bekend om het onthullen van nep vechters.

De MMA-vechter Xu 'Mad Dog' Xiaodong is inmiddels net zo berucht als beroemd. Regelmatig gaat de Chinees gevechten aan met Kung Fu vechters en Tai Chi meesters. Op deze wijze wil hij aantonen dat het in zijn ogen watjes zijn en niets in huis hebben.

In de problemen

Na een pauze te hebben genomen is 'Mad Dog' nu dus weer terug. Hij kwam flink in de problemen met zijn gevechten, waarvan de Chinese overheid claimt dat hij het nationaal erfgoed schaadt. Zijn Chinees staatsburgerschap werd afgenomen en werd er beslag gelegd op al zijn bezittingen.

Xu keerde recentelijk terug in de kooi, die deze keer was opgezet in een open plek in het bos in Guangzhou, in de provincie Guangdong. Xu nam het op tegen Chen Yong, een zelfbenoemde Tai Chi-meester van de zesde generatie.

Op het verkeerde been

Zoals je kunt zien was dit nauwelijks een wedstrijd te noemen. Binnen enkele seconden is Chen uitgeschakeld door een simpele job stoot van Xu. Deze werd ingeleid door een voorwaartse trap die de Tai Chi meester op het verkeerde been zette.

Volgens Jerry Liu van Fight Commentary Breakdowns had Chen opgeroepen om dit gevecht met Xu twee keer uit te stellen. De Tai Chi meester wilde extra trainen om Xu te verslaan. Liu maakte een breakdown van het gevecht. Wat Xu betreft deze lijkt zich door niemand te laten tegen houden fake vechters te ontmaskeren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws