πŸŽ₯ Wat gebeurt hier?! 'UFC-ster McGregor slaat meisje onderuit, Khabib naar de haaien' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Wat gebeurt hier?! 'UFC-ster McGregor slaat meisje onderuit, Khabib naar de haaien'

πŸŽ₯ Wat gebeurt hier?! 'UFC-ster McGregor slaat meisje onderuit, Khabib naar de haaien'

UFC-superster Conor McGregor en voormalig kampioen Khabib Nurmagomedov zijn samen te zien in een hilarische knotsgekke video die de grenzen van de verbeelding tart.

Terwijl fans hun favoriete vechters normaal gesproken verwachten te zien in de octagon, nemen deze twee vechtlegendes een pauze van het serieuze werk om wat komische chaos te veroorzaken. De video gedeeld door voormalig UFC BMF kampioen Jorge Masvidal gaat viraal.

De video begint met McGregor die een meisje plat slaat terwijl hij zijn iconische "left hand" beweging oefent. Het meisje lijkt meer verrast dan gewond, en zelfs McGregor lijkt verbaasd over zijn eigen kracht buiten de ring. Maar laten we eerlijk zijn, wie heeft er geen fantasie gehad om een onverwachte klap uit te delen?

Khabib in een bloedstollend gevecht

Niet te worden overtroffen, zien we Khabib in een bloedstollend gevecht met een gevaarlijke witte haai in de oceaan. Terwijl de haai steeds dichterbij lijkt te komen, zet Khabib zijn befaamde 'ground and pound' techniek in en houdt hij de haai in bedwang. Wie had gedacht dat de 'Eagle' ook in de diepten van de oceaan indruk zou maken?

De kers op de taart komt wanneer een jongen van 15 jaar het opneemt tegen een geheimzinnige UFC-vechter in een bokssparingsessie. Terwijl de jongen dapper blijft staan, laat de UFC-vechter zijn kracht los maar lijkt te falen. Fans krabben zich in verwarring achter de oren en vragen zich af wie deze mysterieuze vechter in de video is.

Hoewel de video puur voor de lol lijkt te zijn gemaakt, geeft het een vermakelijk kijkje in de grappige kanten van deze vechtlegendes. Het bewijst dat zelfs de stoerste vechters af en toe hun innerlijke grapjas willen laten zien. Dus terwijl de fans zich afvragen wie die onfortuinlijke UFC-vechter is, kunnen we in ieder geval genieten van deze knotsgekke en lachwekkende kant van McGregor en Khabib.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws