Wappies cancellen UFC-ster McGregor! 'Zwarte piet toegespeeld' Nieuws
Nieuws

Wappies cancellen UFC-ster McGregor! 'Zwarte piet toegespeeld'

Wappies cancellen UFC-ster McGregor! 'Zwarte piet toegespeeld'

Conor McGregor ligt zwaar onder vuur vanuit de 'Woke' gemeenschap. Deze cancellen de topvechter omdat diens moeder als zwarte piet op een Halloween feest zou zijn verschenen.

UFC-icoon Conor McGregor wordt bekritiseerd omdat hij afbeelding van zijn moeder in een 'black face' outfit voor Halloween deelde. Black face is de buitenlandse variant van de in ons land bekende zwarte piet, de rechterhand van Sinterklaas.

De UFC-megastar deelde een reeks foto's op zijn Instagram-pagina die de kostuums van hem en zijn familie documenteerden. Inbegrepen is zijn moeder, Margaret, die te zien is met donkere gezichtsverf en een rode jurk. McGregor's zus, Erin, deelde nog een foto waarop ze een ketting met drie schedels droeg.

Cancellen

Een aantal social media gebruikers zijn woedend over de foto's en deelden de afgelopen dagen hun gedachten; Een persoon schreef: "Heeft Conor McGregor echt gepost dat zijn moeder een zwart gezicht heeft? Wtf?" Een ander schreef; Iemand zei: "Doe jezelf een plezier. Google niet op 'Conor McGregor's mother black face, cancel deze man en zijn familie."

Een woordvoerder van McGregor zegt over het kostuum: "De familie McGregor houdt van Halloween. Mevrouw McGregor had spinnen op haar gezicht geschilderd omdat haar kostuum een ​​griezel was die uit het graf was opgestaan." McGregor is uitgeschakeld sinds hij in juli 2021 zijn been brak tegen Dustin Poirier. Zijn terugkeer datum is momenteel onbekend, met een aantal vechters die het graag willen opnemen tegen de voormalige UFC Kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws