Wappies cancellen UFC-ster McGregor! 'Zwarte piet toegespeeld'
Home / Nieuws / Wappies cancellen UFC-ster McGregor! ‘Zwarte piet toegespeeld’

Wappies cancellen UFC-ster McGregor! ‘Zwarte piet toegespeeld’

Wappies cancellen UFC-ster McGregor! 'Zwarte piet toegespeeld'

Conor McGregor ligt zwaar onder vuur vanuit de ‘Woke’ gemeenschap. Deze cancellen de topvechter omdat diens moeder als zwarte piet op een Halloween feest zou zijn verschenen.

UFC-icoon Conor McGregor wordt bekritiseerd omdat hij afbeelding van zijn moeder in een ‘black face’ outfit voor Halloween deelde. Black face is de buitenlandse variant van de in ons land bekende zwarte piet, de rechterhand van Sinterklaas.

De UFC-megastar deelde een reeks foto’s op zijn Instagram-pagina die de kostuums van hem en zijn familie documenteerden. Inbegrepen is zijn moeder, Margaret, die te zien is met donkere gezichtsverf en een rode jurk. McGregor’s zus, Erin, deelde nog een foto waarop ze een ketting met drie schedels droeg.

Cancellen

Een aantal social media gebruikers zijn woedend over de foto’s en deelden de afgelopen dagen hun gedachten; Een persoon schreef: “Heeft Conor McGregor echt gepost dat zijn moeder een zwart gezicht heeft? Wtf?” Een ander schreef; Iemand zei: “Doe jezelf een plezier. Google niet op ‘Conor McGregor’s mother black face, cancel deze man en zijn familie.”

Een woordvoerder van McGregor zegt over het kostuum: “De familie McGregor houdt van Halloween. Mevrouw McGregor had spinnen op haar gezicht geschilderd omdat haar kostuum een ​​griezel was die uit het graf was opgestaan.” McGregor is uitgeschakeld sinds hij in juli 2021 zijn been brak tegen Dustin Poirier. Zijn terugkeer datum is momenteel onbekend, met een aantal vechters die het graag willen opnemen tegen de voormalige UFC Kampioen.

Bekijk ook

'Badr heeft mij niets gezegd!' Coach over speculaties kickbokslegende

‘Badr heeft mij niets gezegd!’ Coach over speculaties kickbokslegende

Badr Hari is een aantal keren gespot op zijn oude

Wat is kickboksen?

Wat is kickboksen?

De beste kickboksers zijn een aantal mannen en vrouwen.

'Af jij!' Oude bokser slaat rivaal onderuit (video)

‘Af jij!’ Oude bokser slaat rivaal genadeloos onderuit (video)

Waarom de twee een boksgevecht hielden is niet bekend

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page