Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! 'Verdomd goed' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! 'Verdomd goed'

Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! 'Verdomd goed'

Conor McGregor UFC-legende, wordt een wereldtitel boksgevecht aangeboden door IBO kampioen Dennis Hogan. McGregor heeft altijd beweerd een titel in het boksen te willen winnen die kans krijgt hij nu op een presenteerblaadje.

De pas gekroonde IBO-kampioen superweltergewicht Dennis Hogan heeft opgeroepen tot gevecht tegen Conor McGregor voor zijn eerste verdediging. De legendarische UFC-vechter staat als profbokser op 0-1 na zijn verlies tegen Floyd Mayweather in 2017. Maar staat erop ​​dat hij graag wil strijden voor een wereldtitel in de ring.

En hoewel Hogan's riem geen erkende grote titel is, zou het McGregor's kans kunnen zijn om binnen slechts één gevecht wereldeer in het boksen te claimen. Hogan versloeg afgelopen weekend Sam Eggington in Newcastle, Australië. De Ier wil echter het boksen in zijn land groot maken en een wedstrijd tegen McGregor zou daar bij helpen. Al voor zijn wedstrijd tegen Egginton had Hogan aangegeven een toekomstig gevecht met McGregor voor zich te zien.

Ik ben verdomd goed.

"Als ik win, is het eerste wat ik doe contact opnemen met [McGregor's team] en zeggen: 'Is er een kans dat Conor dit wil?' Ik zou graag teruggaan naar Ierland om daar een titelverdediging te houden. Ik moet naar huis, ik heb sinds mijn amateurtijd niet meer in Ierland gevochten, dus het zou geweldig zijn om daar terug te gaan en mijn titel te verdedigen."

McGregor vertelde ESPN MMA in 2020 voorafgaand aan zijn overwinning op Donald 'Cowboy' Cerrone dat hij van plan is een wereldtitel in de ring te winnen na twee overwinningen in de UFC-kooi. "Ik wil weer boksen", zei hij. "Ik ga weer boksen. Ik ga een wereldtitel boksen halen." Op de vraag of dat meerdere gevechten betekent, voegde hij eraan toe: “Nee, maar ik zal meerdere keren boksen. Ik hou van boksen. Ik hou echt van boksen, en ik ben verdomd goed.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws