Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! 'Verdomd goed'
Home / Nieuws / Boks Nieuws / Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! ‘Verdomd goed’

Conor McGregor krijgt bokstitel gevecht aangeboden! ‘Verdomd goed’

Conor McGregor krijgt boks titelgevecht aangeboden! 'Verdomd goed'

Conor McGregor UFC-legende, wordt een wereldtitel boksgevecht aangeboden door IBO kampioen Dennis Hogan. McGregor heeft altijd beweerd een titel in het boksen te willen winnen die kans krijgt hij nu op een presenteerblaadje.

De pas gekroonde IBO-kampioen superweltergewicht Dennis Hogan heeft opgeroepen tot gevecht tegen Conor McGregor voor zijn eerste verdediging. De legendarische UFC-vechter staat als profbokser op 0-1 na zijn verlies tegen Floyd Mayweather in 2017. Maar staat erop ​​dat hij graag wil strijden voor een wereldtitel in de ring.

En hoewel Hogan’s riem geen erkende grote titel is, zou het McGregor’s kans kunnen zijn om binnen slechts één gevecht wereldeer in het boksen te claimen. Hogan versloeg afgelopen weekend Sam Eggington in Newcastle, Australië. De Ier wil echter het boksen in zijn land groot maken en een wedstrijd tegen McGregor zou daar bij helpen. Al voor zijn wedstrijd tegen Egginton had Hogan aangegeven een toekomstig gevecht met McGregor voor zich te zien.

Ik ben verdomd goed.

“Als ik win, is het eerste wat ik doe contact opnemen met [McGregor’s team] en zeggen: ‘Is er een kans dat Conor dit wil?’ Ik zou graag teruggaan naar Ierland om daar een titelverdediging te houden. Ik moet naar huis, ik heb sinds mijn amateurtijd niet meer in Ierland gevochten, dus het zou geweldig zijn om daar terug te gaan en mijn titel te verdedigen.”

McGregor vertelde ESPN MMA in 2020 voorafgaand aan zijn overwinning op Donald ‘Cowboy’ Cerrone dat hij van plan is een wereldtitel in de ring te winnen na twee overwinningen in de UFC-kooi. “Ik wil weer boksen”, zei hij. “Ik ga weer boksen. Ik ga een wereldtitel boksen halen.” Op de vraag of dat meerdere gevechten betekent, voegde hij eraan toe: “Nee, maar ik zal meerdere keren boksen. Ik hou van boksen. Ik hou echt van boksen, en ik ben verdomd goed.”

Bekijk ook

'Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!' Kampioen Arjan Bhullar onder druk gezet door ONE Championship

‘Vechten schijterd of je titel wordt afgepakt!’ Kampioen onder druk gezet door vechtsportbond

Ik denk dat hij bang is en hij koopt alle tijd

Rematch Nabiyev vs Semeleer! 'Laat ze nog een keer vechten'

Rematch Nabiyev vs Semeleer! ‘Laat ze nog een keer vechten’

Vrijwel direct bood Semeleer....

Jake Paul biedt UFC's Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

Jake Paul biedt UFC’s Pimblett nieuwe datum voor 1 miljoen gevecht aan

De inzet is $ 1 miljoen als Pimblett wint

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page