'Hawk Tuah' meisje ziet Jake Paul wel zitten: 'Bokser reageert' Nieuws
Nieuws

'Hawk Tuah' meisje ziet Jake Paul wel zitten: 'Bokser reageert'

'Hawk Tuah' meisje ziet Jake Paul wel zitten: 'Bokser reageert'

Hailey Welch, bekend geworden als het virale "Hawk Tuah"-meisje, heeft eindelijk haar stilzwijgen verbroken na haar snelle opkomst naar beroemdheid. In haar eerste interview ooit, onthult ze haar voorkeur voor oudere mannen en haar gedachten over de bokser Jake Paul.

Welch verscheen maandag op Brianna LaPaglia's 'Plan Bri' podcast, waar ze reageerde op haar nieuw verworven beroemdheid en verschillende misvattingen die online circuleren rechtzette. Tijdens de podcast introduceerde LaPaglia een spel genaamd "Hawk Tuah of Niet," waarbij Welch werd gevraagd of ze bepaalde beroemdheden zou "Hawk Tuah".

NET BINNEN ZIE HIER ONDER ⚠️

Hailey's reactie op beroemdheden

Op de vraag of ze Jake Paul zou "Hawk Tuah", reageerde Welch positief en zei: "Ik moet zeggen Hawk." Ook over Josh Richards zei ze: "Hij krijgt een Hawk." Jake Paul reageerde vandaag op de "Hawk Tuah" en zei dat hij zich vereerd voelt, maar dat hij al een vriendin heeft, de Nederlandse schaatsster Jutta Leerdam.

Hij raadde enkele van zijn vrienden, die allemaal een blonde pruik droegen en deden alsof ze Jake waren, aan bij Hailey Welch.

Hailey's voorkeur

Op de vraag of ze geïnteresseerd was in oudere mannen, antwoordde Welch: "Zeker weten." Toen haar echter werd gevraagd naar Donald Trump, reageerde Welch resoluut: "Absoluut niet, nee, uh-uh, uh-uh. Het is een nee voor mij." Deze duidelijke en directe reactie benadrukte Welch's desinteresse in de voormalige president.

Hailey Welch verwierf virale bekendheid na een korte clip van haar waarin ze een provocerende vraag beantwoordde op Tim & Dee TV op 11 juni. In de clip beschreef ze humoristisch een move die volgens haar "een man elke keer gek maakt," waarbij ze de gedenkwaardige zin bedacht: "Oh, je moet hem die 'hawk tuah' geven en op dat ding spugen! Begrijp je me?"

Belangrijke update 6 juli 2024 Hawk Tuah meisje en Jake Paul:

Volgens TMZ tonen "bekende showrunners en producers" nu interesse in Welch. Ze willen haar unieke persoonlijkheid in een reality-show gieten. Dit is geen verrassing, want sinds haar internetdoorbraak is er veel gebeurd in Welch' leven.

Zo stond ze op het podium met zanger Zach Bryan in Nashville en hing ze zelfs rond met basketballegende Shaquille O'Neal. En nu wil Jake Paul haar ook nog eens helpen met haar eigen reality show.

Hawk Tuah krijgt een eigen reality show 

Onlangs gaf ze een interview in een podcast van Barstool en tekende ze bij een talentenbureau. Ze heeft nu zelfs een advocaat, een PR-team en een manager. Volgens haar manager verdient Welch momenteel zo'n $25.000 per optreden en meet & greet.

"Nu kan ze in vijf minuten meer verdienen dan ze vorig jaar verdiende", aldus haar manager. Welch heeft haar eigen "Hawk Tuah"-merchandise en verhuist binnenkort naar Los Angeles om haar kansen in de entertainmentindustrie te grijpen.

In een interview met The Tennessean zei Welch over de video en haar eerste reactie: "De eerste week schaamde ik me dood."

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws