Verdonk op jacht naar K-1 titel: 'Ik ga dit toernooi winnen, hoe dan ook!' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Verdonk op jacht naar K-1 titel: 'Ik ga dit toernooi winnen, hoe dan ook!'

Verdonk op jacht naar K-1 titel: 'Ik ga dit toernooi winnen, hoe dan ook!'

Darryl Verdonk staat morgen (7 juli) in het 2024 K-1 World MAX -70 kg Tournament in Tokio Japan en zijn eerste partij is tegen de boomlange Braziliaan Dengue Silva. Toch ziet Verdonk een winst en als kers op de taart het toernooi op zijn naam te zetten.

Het deelnemers veld waarin Verdonk morgen verkeert bestaat uit topnamen van het kickboksen aangevoerd door legende Buakaw Banchamek. "Ik ga voor de knock-out en ga niemand uit de weg", zegt Verdonk.

Verdonk die onder andere wel eens met Glory Kampioen Rico Verhoeven traint is gewend aan lange vechters en ziet geen gevaar in Silva. "Nederland staat er om bekend de langste mensen te hebben. Dus train ik ook met lange jongens. Ik ga dit K-1 toernooi winnen, hoe dan ook."

Om zich te kwalificeren voor morgen imponeerde Verdonk al eerder en liet zien uit welk hout hij is gesneden. Door zijn tegenstander Wajima in recordtijd onderuit te slaan.

Wil je morgen live meekijken naar de 2024 K-1 World MAX, dan moet je vroeg je bed uit. Het event start al om 04:30 uur in de ochtend en is te zien via Triller.Tv.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws