Vrouw slaat overvaller aan puin! 'Jiu-Jitsu expert' (video) Nieuws
Nieuws

Vrouw slaat overvaller aan puin! 'Jiu-Jitsu expert' (video)

Vrouw slaat overvaller aan puin! 'Jiu-Jitsu expert' (video)

Een vrouw maakte gehakt van een overvaller die haar vorige week probeerde te beroven van haar geld en laptop in Guadalajara, Mexico. Op 8 september stapte een, geïdentificeerd als Luis 'N' de zaak van de vrouw binnen maar kreeg er flink van langs.

Op een opname gemaakt door een beveiligingscamera is te zien dat de crimineel, die een geel shirt droeg, naar buiten rende met de bedoeling op een motorfiets weg te vluchten met een handlanger wachtte. Zo melden diverse media in Mexico.

Expert

De dief bereikte zijn doel echter niet, aangezien de vrouw hem achterna rende zijn kleren uittrok en hem neersloeg sloeg. Eenmaal op de grond begon het slachtoffer hem te slaan en te schoppen met de hulp van een andere persoon.

De politie van Guadalajara kwam ter plaatse en meld dat de vrouw erin was geslaagd de agressor te neutraliseren omdat ze Jiu-Jitsu kende. ,,Genoemde persoon was binnengekomen met een puntig mes van ongeveer 9 cm en probeerde een laptop van het bedrijf te stelen' Aldus de politie. ,,De vrouw haar kennis van vechtsporten om de agressor te neutraliseren."

De dief probeerde niet alleen de computer te stelen stelen, maar ook de de telefoon van de vrouw, zodat ze met hem begon te worstelen voordat hij vluchtte.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws