1 miljoen! Kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali tekent bij MMA-organisatie MMA Nieuws
MMA Nieuws

1 miljoen! Kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali tekent bij MMA-organisatie

1 miljoen! Kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali tekent bij MMA-organisatie

Biaggio Ali Walsh, de kleinzoon van bokslegende Muhammad Ali, heeft getekend als amateur en traint om in 2023 prof te worden bij de PFL. Hij maakt zijn PFL-debuut in november op de undercard van het PFL Wereldkampioenschap 2022.

De kleinzoon van de legendarische Muhammad Ali, drievoudig wereldkampioen zwaargewicht begon zijn MMA-reis in 2020. Ali Walsh zal proberen iets toe te voegen aan zijn familie-erfenis in vechtsporten. Zijn broer, Nico Ali Walsh, is een ongeslagen professionele bokser met een 6-0 record.

Het PFL Wereldkampioenschap 2022 bestaat uit zes wereld titelgevechten en zes cheques van $ 1 miljoen. Ali Walsh, 24, traint vanuit Xtreme Couture in Las Vegas. Hij verloor afgelopen juni bij zijn debuut in de tweede ronde. Hij kwam echter sterk terug met een TKO-overwinning in de eerste ronde op 27 augustus.

Erfenis doorzetten

,,Er is een erfenis om na te leven, een erfenis die mijn grootvader begon, die mijn broer en ik voortzetten, ik heb ervoor gekozen om die erfenis hier in de Professional Fighters League voort te zetten. Mijn enige doel is om ooit een PFL-wereldkampioen te worden", zegt Biaggio Ali Walsh.

PFL is de eerste en enige MMA-competitie met een echt sportseizoen waarin elitevechters van over de hele wereld strijden in een regulier seizoen, play-offs en kampioenschappen. De vier deelnemers in elke divisie die de meeste punten verdienen in het reguliere seizoen, gaan door naar de play-offs.

Deze stromen door naar het PFL Wereldkampioenschap, waarbij elke winnaar naar huis gaat met de prijs van $ 1 miljoen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws