'Vreselijk': MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement Nieuws
Nieuws

'Vreselijk': MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement

'Vreselijk': MMA-ster Alvarez in herkansing, ONE vs UFC-evenement

Chatri Sityodtong, de grote baas van ONE Championship heeft een 'rot gevoel' overgehouden aan de diskwalificatie van Eddie Alvarez. Chatri zegt dat Alvarez en Iuri Lapicus zo snel mogelijk een herkansing wedstrijd zullen hebben.

Het ging helemaal verkeerd afgelopen woensdag tijdens het debuut van ONE Championship op TNT. Het was de eerste keer dat de grootste vechtsport organisatie uit Azië, te zien was op prime time in de Verenigde Staten. Om een goede indruk te maken haalde ONE voormalige UFC-kampioenen Demetrious Johnson en Eddie Alvarez uit het vet. Wat zo mooi had kunnen zijn eindigde in een drama voor ONE, Johnson verloor voor het eerst in zijn carrière. Alvarez kreeg een rode kaart en werd gediskwalificeerd, niet echt een beste eerste indruk.

Vreselijk

Dat Johnson en Alvarez faalde zit Chatri niet lekker en de reden is duidelijk beiden zijn publiekslievelingen in Amerika. Nu wil de ONE topman een tweede goede indruk maken door Lapicus en Alvarez op te roepen om zo snel mogelijk opnieuw te vechten. ,,In mijn wildste dromen had ik me nooit kunnen voorstellen dat ONE op TNT 1 zou debuteren met een DQ. Ik voel me vreselijk voor Iuri …", schreef Chatri op Facebook.

Chatri feliciteerde Adriano Moraes met de overwinning op Demetrious Johnson als het ‘grootste vlieggewicht ter wereld’. De voormalige UFC 125 pond-kampioen zal volgens Chatri ‘beter, sneller en sterker dan ooit’ terugkomen.

ONE vs UFC-evenement

DE ONE baas feliciteerde Adriano Moraes met de overwinning op Demetrious Johnson als het ‘grootste vlieggewicht ter wereld’. Gezien de nadrukkelijke manier waarop Moraes zijn rivaal Johnson versloeg, voelt hij Chatri er een debat moet worden gevoerd over de vraag of de UFC-kampioenen hun ONE Championship-tegenhangers zouden verslaan. Chatri stelt dat er een ‘wereldkampioen vs. wereldkampioen’ ONE vs UFC-evenement moet komen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws