Voor Badr Hari is stoppen met kickboksen nog lang geen optie Nieuws
Nieuws

Voor Badr Hari is stoppen met kickboksen nog lang geen optie

Voor Badr Hari is stoppen met kickboksen nog lang geen optie

Badr Hari zal voorlopig nog geen einde maken aan zijn carrière, ook al verloor de topkickbokser zijn laatste gevechten is stoppen geen optie. Sterker nog de legende lijkt extra gemotiveerd en super fit.

Op 8 oktober staat Badr Hari tegenover een even grote legende in de vorm van Alistair Overeem. Beide vechters zijn gebrand op een overwinning. Badr om zijn verliesreeks goed te maken, Overeem die een gevecht tegen Glory kampioen Rico Verhoeven ambieert. De trainingen voor de mega clash zijn begonnen en Badr oogt fitter dan ooit.

Tijdens de persconferentie tussen Badr en Overeem maakte de Marokkaanse legende nog eens duidelijk niet aan stoppen te denken. ,,Het leven gaat niet alleen om winst. Het gaat erom hoe je jezelf herstelt van tegenslagen. Ik vind de sport nog steeds heel leuk en voel me goed. Ik denk nog niet eens bijna na over stoppen."

Lastige sport

De woorden van Badr klinken als muziek in de oren van de kickboks fans. Badr wordt nog steeds gezien als een van de grootste namen en publiekstrekker bij Glory Kickboxing. Ook de experts zijn het er mee eens dat Badr het nog in zich heeft. Ook Overeem had lovende woorden voor zijn aanstaande rivaal.

,,Het was duidelijk dat Badr in zijn laatste gevechten met Rico aan de winnende hand was. Beide keren was hij aan het winnen", aldus Overeem. Echter maakte twee onfortuinlijke blessures vroegtijdig een einde aan de clashes in de ring. Over zijn rivaal zegt Badr; ,,We weten wat hij kan, maar hij heeft al lang niet meer gevochten en zonder ritme is deze sport heel lastig.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws