Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven' (video)
Home / Nieuws / KICKBOKS & MUAY THAI NIEUWS / Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: ‘Bereidt te sterven’ (video)

Badr Hari belooft hels gevecht tegen Overeem: 'Bereidt te sterven'

Badr Hari zal op 8 oktober het beste van zichzelf geven in zijn gevecht tegen Alistair Overeem op Glory collision 4. Tijdens de persconferentie vandaag belooft Badr een hels gevecht en zegt desnoods te sterven in de ring.

Het zat Badr Hari niet mee sinds hij zijn kickboks carierre voortzette bij Glory, de topvechter kreeg het ene na het andere verlies voor zijn kiezen. Zijn laatste wedstrijd werd bruut verstoort door rellende hooligans. ,,Dat was slecht voor het kickboksen, ik heb zoiets nog nooit gezien”, zegt Badr die het er mee eens is dat de wedstrijd werd stilgelegd (kijk onderstaand de persconferentie terug).

Over zijn komende gevecht met Overeem een derde ontmoeting tussen de twee zegt Badr; ,,Ik kom echt om te slopen, ik ga hem de hel brengen en ben bereidt te sterven in die ring. Mij laatste gevechten waren pech of we hebben ongeluk gehad. Maar deze keer niet. “

Het wordt slopen

,,Mijn laatste gevecht met Alistair was legendarisch. Leeftijd speelt een rol hij is ouder. En het is geen grondgevecht ik ga hem de hel brengen. In mijn eerdere gevechten was ik te te defensief ga harder het gevecht in.”

De Nederlandse fans zullen zeker mee kunnen genieten van het gevecht en het gehele evenement. Glory kondigde aan voortaan via Videoland in Nederland te zien te zijn. Dit maakt een einde aan de Pay Per view constructie waar separaat per event betaald moest worden.

Bekijk ook

Klojo's vangen klappen na gooien bierblikjes

Klojo’s vangen klappen na gooien bierblikjes! Boksers pesten niet slim (video)

Dat leverde de twee klojo's flinke klappen op.

Moord op bekende vechter door politieagent! 'Dader op de vlucht'

Politieagent op de vlucht na doodschieten bekende vechter

Deze werd gisteren doodgeschoten door een marechaussee

Gökhan Saki: 'Deze idioot is geen kickboks coach'

Gökhan Saki: ‘Deze idioot is geen kickboks coach’

Gökhan Saki behoort tot de absolute top van de kickboks en MMA-wereld.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page