'Hele talkshow verpest!' Rico Verhoeven krijgt zware kritiek van Johan Derksen Nieuws
Nieuws

'Hele talkshow verpest!' Rico Verhoeven krijgt zware kritiek van Johan Derksen

'Hele talkshow verpest!' Rico Verhoeven krijgt zware kritiek van Johan Derksen

Johan Derksen nam gisteren geen blad voor de mond in Vandaag Inside, de meest populaire talkshow op TV. Glory kampioen Rico Verhoeven was onder andere onderdeel van kritiek.

Voor Rico Verhoeven was gisteren een mijlpaal in zijn carrière, niet alleen was de Glory kampioen Jarig, ook ging zijn film Black Lotus in premiere waar de topkickbokser de hoofdrol in speelt. Echter kon Verhoeven rekenen op kritiek van Derksen en zijn mede presentatoren van VI. Een optreden van Verhoeven een dag eerder bij de Talkshow van Humberto Tan, was niet goed over gekomen.

"Ik heb me alleen maar zitten verbazen want toen kwam Rico, want Rico wil Jean Claude van Damme worden he. En dat wil hij al jaren, maar daar heeft hij de uitstraling niet voor, maar daar kan hij ook niets aan doen", zei Johan Derksen.

Rico Verhoeven wil een Jean Claude van Damme worden

"Dan worden er serieuze gesprekken gevoerd, over het probleem met Marokkaanse jongeren en over een vrouw die verkracht was en daar een boek over geschreven heeft. En dan Rico, die denkt ik moet meedoen met zo'n talkshow. Die bemoeit zich overal mee, en gooit er dan wat prietpraat tussendoor en het verhaal verdwijnt. Die heeft de hele talkshow verpest", aldus Derksen.

'Hele talkshow verpest!' Rico Verhoeven krijgt zware kritiek van Johan Derksen

Niet alleen Verhoeven kon rekenen op de ongezouten mening van Derksen. Ook Jeroen van Koningsbrugge, Marijn de Vries en Marieke Elsinga passeerden de revue en ontkwamen niet aan de verbale mening van Derksen.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws