'Vieze hond!' UFC-vechtbaas ontslaat 'vrouwenmepper' (video) Nieuws
Nieuws

'Vieze hond!' UFC-vechtbaas ontslaat 'vrouwenmepper' (video)

'Vieze hond!' UFC-vechtbaas ontslaat 'vrouwenmepper' (video)

Luis Pena is niet langer lid van de UFC-selectie, de vechter met losse handjes is op straat gezet. Dana White de grote baas van de organisatie heeft geen goed woord over voor de vrouwenmepper.

Pena werd eerder deze week voor de tweede keer dit jaar gearresteerd wegens huiselijk geweld. In juni werd hij lokaal gearresteerd op beschuldiging van diefstal, mishandeling en criminele activiteiten. DE vechter zou zijn vriendin en een andere vrouw met volle vuisten hebben mishandeld.

,,Ik heb echt de politie nodig om hem nu te komen halen. Ik heb overal schrammen en blauwe plekken van hem, ik wil dat hij weg gaat", was de hulproep van Pena's vriendin toen zij de politie belde.

Lafaard

,Ik ben klaar, en ik heb hulp nodig, alsjeblieft help mij, hij is een vieze hond", is te horen op bandopnames van het gesprek die in handen zijn van TMZ. Dit was genoeg voor White om Pena te ontslaan. Tijdens de persconferentie na afloop van DWCS, de UFC talenten show gisteren sprak White over Pena.

,,Dit is gewoon slecht, wij wisten dat hij geestelijke problemen had", zei White. ,,Maar dit kunnen wij niet tolereren. " Op de vraag of UFC superkampioen Jon Jones ook een eerlijk lot als Pena zou kunnen wachten, ze White "ja iedereen de zoiets doet. " Jones sloeg recentelijk zijn vriendin in het bijzijn van hun kinderen in elkaar en werd opgepakt door de politie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws