Kapot gestampt! Bekende vechter opgepakt vanwege losse handjes
Home / Nieuws / Kapot gestampt! Bekende vechter opgepakt vanwege losse handjes

Kapot gestampt! Bekende vechter opgepakt vanwege losse handjes

Kapot gestampt! Bekende vechter opgepakt vanwege losse handjes

Luis Pena, UFC lichtgewicht is gisteren voor de tweede keer dit jaar gearresteerd vanwege huiselijk geweld. De vechter zit voorlopig zonder borg vast in de Broward County Jail, Fort Lauderdale.

Vandaag wordt Pena voorgelid in de rechtbank nadat hij gisteren opgepakt werd. Dit is de tweede keer dit jaar dat de UFC’er in de cel zit vanwege losse handjes naar zijn vriendin. Afgelopen vrijdag poste Pena op Instagram foto’s van zichzelf en Jamie Driver, de vechters huidige vriendin.

Mishandeling

Het incident van zaterdag is niet de eerste keer dat Pena met de wet in aanraking komt. De UFC-lichtgewicht werd in juni gearresteerd. Na een woordenwisseling met zijn toenmalige vriendin waarin hij haar telefoon pakte en deze kapot stampte werd Pena in de boeien geslagen.

Pena kreeg een aanklacht van diefstal, mishandeling en crimineel gedrag aan zijn broek. Die aanklachten werden uiteindelijk ingetrokken nadat het vermeende slachtoffer ervoor had gekozen om niet verder te gaan met de zaak.

Pena versloeg in april dit jaar Alexander Munoz via split decision. De 28-jarige heeft een record van 5-3 sinds zijn komt naar de UFC.

Bekijk ook

Mikey Garcia ten onder tegen Underdog Sandor Martin

Sandor Martin deed afgelopen nacht wat veel boksfans niet hadden voorwacht.

In 5 sec ‘KO’! Vechter met TURBO stoot omver gemept (video)

Vagab Vagabov is een naam om niet te vergeten.

UFC-Ster McGregor breekt neus bekende DJ! ‘Levensgevaarlijk’

Het ging goed fout

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page