Video: Ronda Rousey tekent contract bij WWE Elimination Chamber, smijt Triple H door tafel - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Ronda Rousey tekent contract bij WWE Elimination Chamber, smijt Triple H door tafel

Video: Ronda Rousey tekent contract bij WWE Elimination Chamber, smijt Triple H door tafel

Het duurde niet lang voordat Ronda Rousey fysiek werd bij WWE Elimination Chamber

Ze maakte haar tweede verschijning op het scherm voor de WWE sinds ze dit jaar lid werd van het bedrijf na haar debuut aan het einde van de Royal Rumble show in januari. Rousey werd verwacht een contract bij de show Elimination Chamber te tekenen na meerdere aankondigingen.  Dit deed zij uiteindelijk op de groots opgezette show van de professionele worstel-promotie in Las Vegas afgelopen zondag.

Enige commotie in de ring

Triple H (worstelaar) en Stephanie McMahon, de voormalige UFC-bantamgewicht-kampioen bij de vrouwen heetten Rousey welkom in de WWE Universe met een contract voor Monday Night RAW, en een eerste geplande match die Rousey zal hebben bij WrestleMania 34 op 8 april aanstaande. Kurt Angle was ook betrokken en zijn karakter speelde een rol bij de ondertekening die later uitbrak in geweld.

Eerste live actie van Rousey

Nadat Triple H en McMahon Rousey overladen met complimenten, bereidde zij zich voor om op de stippellijn te tekenen, maar pauzeerde toen Angle per ongeluk onthulde dat dit allemaal een plan was voor Triple H en McMahon om Rousey onder controle te krijgen nadat ze hen drie jaar geleden op WrestleMania 31 in verlegenheid had gebracht geleden. Dat leidde tot een fysieke confrontatie waarbij Rousey Triple H oppikte en hem door een tafel gooide.

Een grote nep zooi

Veel van de voormalige fans van Rousey vinden haar toetreden tot de WWE maar niks, en praten over één grote nep zooi en opgezette gevechten waarvan de uitslag al van tevoren is bepaald. Voor Rousey echter die vanuit de MMA instapt betekent het een grote stap voorwaarts qua beloning. Exacte bedragen zijn niet bekend gemaakt, maar de WWE staat er om bekend haar worstelaars rijkelijk te belonen. Daarnaast is er meer toegang tot sponsoren en reclame inkomsten omdat WWE Worstelen meer main stram is geaccepteerd in de Verenigde Staten dan het harde op echt vechten gebaseerde MMA. Hoe het ook zij Rousey zal haar ongetwijfeld haar stempel gaan drukken op de komende events.

Bekijk ook

'S Werelds Sterkste Man in 'duurste gevecht ooit' (video) Mamed Khalidov vs Mariusz Pudzianowski

‘S Werelds Sterkste Man in ‘duurste gevecht ooit’ (video)

Het duurste gevecht ooit in de Europese MMA-geschiedenis

McGregor slaat vechters neus plat in training! 'Videobedrog ontmaskerd'

McGregor slaat vechters neus plat in training! ‘Videobedrog ontmaskerd’

Nieuwe sparringsbeelden vrijgegeven door Conor McGregor die fans vandaag enthousiast maakten

Rico analist bij Badr tegen Overeem gevecht zaterdag

Daar zal Verhoeven optreden als analist

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page