VIDEO: 'Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans' Nieuws
Nieuws

VIDEO: 'Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans'

VIDEO: 'Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans'
VIDEO: 'Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor aangevallen door woeste fans'

De gemoederen liepen zo hoog op tijdens de partij tussen Khabib Nurmagomedov en Conor McGregor. Maar na de uitslag brak er een nog groter gevecht uit dan in de kooi.

Khabib Nurmagomedov versloeg Conor McGregor in een hete strijd, echter waren de fans zo opgefokt dat deze de uitslag niet pikte. Er werd al gevreesd voor rellen en die vonden al plaats. Waren er eerst wat fans die op elkaar los gingen voor de partij, na afllop van de clash tussen Khabib en McGregor brak de spreekwoordelijke pleuris uit.

Vechten met fans

Khabib versloeg via submissie McGregor, om dit te vieren en zijn gelijk te bewijzen gooide Khabib zijn bitje door de kooi heen naar uitdagen de Ierse fans. Deze daagde hem uit om te komen vechten. Zo geschiedde Khabib vloog over de rand van de kooi het publiek in en de hel brak los.

McGregor was inmiddels opgestaan en stond met zijn team te kijken wat er loos was. Een boze Khabib fan klom over de kooi en viel McGregor vanachter aan. Ook in de kooi gign het er heftig aan toen. Bekijk onderstaande beelden voor meer…

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws