Verhoeven wacht op vervanger voor Overeem! 'Glory wacht zware taak' Nieuws
Nieuws

Verhoeven wacht op vervanger voor Overeem! 'Glory wacht zware taak'

Verhoeven wacht op vervanger voor Overeem! 'Glory wacht zware taak'

Rico Verhoeven zal op 23 oktober niet te zien zijn tegen Alistair Overeem die afzegde vanwege een blessure. Wie Overeem zal vervangen is nog niet duidelijk, Jamal Ben Saddik is favoriet en de gedroomde wegrijd voor de fans.

Het AD sprak met het team van Verhoeven die ‘Verrast en teleurgesteld’ zijn dat Overeem afgezegd heeft. Glory is naarstig op zoek naar een vervanger om de headliner van het evenement te redden. Geruchten gaan dat de kaartverkoop achterloopt, nu Overeem heeft afgezegd zou dat volgens bronnen verder kunnen dalen, "mits Glory een topper tegenover Rico zet".

Wie o wie

Wie het ook wordt het zal niet Benny Adegbuyi zijn die ook vecht op het event en traint met Verhoeven. ,,Ik heb Rico geholpen met voorbereiden op het gevecht met Alistair en hij mij op de wedstrijd tegen Jamal", zegt de Roemeen tegen het AD. ,,Het zou gek zijn als we, met nog maar twee weken te gaan, opeens tegen elkaar moeten vechten.”

Intussen wacht het team van Verhoeven waar Glory mee komt. Er zijn een paar opties naast Ben Saddik, zou zou een vierman toernooi ook tot de mogelijkheden behoren om zo een titelgevecht te voorkomen. Ben Saddik is er klaar voor als hij opgeroepen wordt tegen Verhoeven en noemt dit het droomgevecht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws