Leugenaar! Blessure UFC-ster Jon Jones is 'nep' en daar heeft hij zijn redenen voor Nieuws
Nieuws

Leugenaar! Blessure UFC-ster Jon Jones is 'nep' en daar heeft hij zijn redenen voor

Leugenaar! Blessure UFC-ster Jon Jones is 'nep' en daar heeft hij zijn redenen voor

Jon Jones, een van de meest gerespecteerde vechters in de UFC-geschiedenis, heeft te maken met een ernstige blessure die hem mogelijk zes maanden uit de sport kan houden.

De voormalige lichtzwaargewicht en zwaargewicht kampioen werd gedwongen zich terug te trekken uit het UFC 295 hoofdgevecht na het scheuren van zijn borstspier tijdens een trainingssessie met een trainingspartner. Zijn geplande gevecht tegen Stipe Miocic werd geannuleerd en vervangen door Tom Aspinall en Sergei Pavlovich (lees verder onder video).

Daniel Cormier, een voormalige tegenstander en rivaal van Jones, heeft twijfels geuit over de ernst van de blessure. Hij deelde zijn zorgen op zijn YouTube-kanaal en merkte op dat de blessure leek te gebeuren tijdens een vrij gebruikelijke worstelsituatie. Cormier benadrukte dat hij zelden heeft gezien dat iemand zijn borstspier scheurde op deze manier.

Daniel Cormier uit zijn twijfels over Jon Jones' blessure

Hij suggereerde dat Jones mogelijk deze blessure gebruikt als een manier om te ontsnappen aan gevechten en zich voor te bereiden op zijn nieuwe status als zwaargewicht. Cormier voegde eraan toe dat Jones recentelijk veel gewicht had toegevoegd en zich voorbereidde om als zwaargewicht te vechten.

Na een kort gevecht tegen Zogan realiseerde Jones zich de uitdaging die voor hem lag en besloot hij intensiever te trainen om zijn lichaam aan te passen aan de eisen van het zwaargewicht. Cormier suggereerde dat dit mogelijk heeft bijgedragen aan de blessure.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws