Bekende MMA-vechter overleden op 37-jarige leeftijd: 'Altijd de beste zijn' Nieuws
Nieuws

Bekende MMA-vechter overleden op 37-jarige leeftijd: 'Altijd de beste zijn'

Bekende MMA-vechter overleden op 37-jarige leeftijd: 'Altijd de beste zijn'

Ashley Nichols, bekend van Invicta FC en LFA, is maandagavond overleden op 37-jarige leeftijd zo werd gisteren bekend gemaakt. De vechter stond gepland om op 9 maart in actie te komen tijdens PAWFC.

Haar voormalige coach, Jeff Harrison, bevestigde haar overlijden met een eerbetoon op Instagram. Ook Nick Castiglia, haar voormalige LFA-matchmaker, bevestigde het overlijden aan MMA Fighting. De oorzaak van haar overlijden kon op het moment van schrijven niet worden vastgesteld.

Een strijd tegen demonen

"Ze wilde de beste zijn," schreef Harrison. "Demonen achtervolgden haar, maar ze wilde de beste zijn. Mijn condoleances aan mijn vrienden die haar familie waren, en aan alle mensen die van haar hielden." Nichols behaalde een professioneel MMA-record van 7-4 en won haar laatste drie professionele gevechten.

Ze stond tegenover UFC-veteranen Randa Markos, Mallory Martin en Jaqueline Amorim, en trainde ook met andere UFC-veteranen zoals Angela Hill, die onder de velen was die haar eerden na het nieuws van haar overlijden.

Reacties uit de MMA-wereld

"Ik was er kapot van toen ik het nieuws hoorde, ik hoop dat ze in vrede is en stuur niets dan liefde naar haar familie, vrienden en team," schreef Hill op Instagram. "Ashley, mijn inheemse zus, het spijt me zo zo zo erg," schreef voormalig Bellator-kampioen Ilima-Lei Macfarlane.

"Hoewel we slechts een korte tijd samen doorbrachten, was je aanwezigheid zo impactvol in mijn leven - zozeer zelfs dat ik elke maan aan je denk. Ik wou dat ik meer contact met je had gehouden."

Nichols' voormalige promotor, Invicta FC, bracht ook een verklaring uit waarin condoleances werden uitgesproken voor haar familie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws