πŸŽ₯ Vechtsportlegende zet twijfels bij Rico Verhoeven's bokstraining: 'niet overtuigd' Nieuws
Nieuws

πŸŽ₯ Vechtsportlegende zet twijfels bij Rico Verhoeven's bokstraining: 'niet overtuigd'

πŸŽ₯ Vechtsportlegende zet twijfels bij Rico Verhoeven's bokstraining: 'niet overtuigd'

Rico Verhoeven de Glory zwaargewicht kampioen is in voorbereiding van zijn wedstrijd tegen Tariq Osaro op 4 november tijdens Collision 6. Momenteel scherpt Verhoeven zijn boks skills aan onder leiding van de bekende engelse bokscoach Peter Fury.

Dat kickboksers hun boksen willen aanscherpen zie je wel vaker. Toch is het niet voor elke atleet weggelegd daar ook een voordeel uit te halen. Thom Harinck grondlegger van het Kickboksen in ons land heeft zo zijn eigen kijk over het feit dat Verhoeven aan het boksen is.

Boksen is niet ideaal voor kickboksers

"Ik ben er niet van overtuigd dat het beter voor een kickbokser is vlak voor zo een partij. Engelse boksers staan toch anders in hun balans dan kickboksers. Maar als het Rico mentaal helpt moet hij dat doen", schrijft Thom Harinck.

Toch is Verhoeven niet onbekend met het boksen, hij traint al jaren samen met Fury in voorbereiding op zijn wedstrijden. tot nu toe heeft dat klaarblijkelijk bijgedragen aan zijn ongeslagen reeks als kampioen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws