🎥 Kickbokslegende Manhoef gaat los na spectaculaire knock-out Nieuws
Nieuws

🎥 Kickbokslegende Manhoef gaat los na spectaculaire knock-out

🎥 Kickbokslegende Manhoef gaat los na spectaculaire knock-out

Kickbokslegende Melvin Manhoef kon zijn enthousiasme niet bedwingen tijdens de knockout overwinning van Chico Kwasi op Glory 91 vorige week.

De oud-wereldkampioen was zo onder de indruk van de knock-out dat hij de studio deed schudden met zijn gejuich.

Manhoef, die zelf bekend staat om zijn harde knock-outs, weet maar al te goed hoe een KO eruit moet zien. En de knock-out van Kwasi, die met een vernietigende stoot Endy Semeleer versloeg en de weltergewicht titel van Glory in de wacht sleepte, was er zeker een om te bewonderen.

Enthousiaste Manhoef

"Oh wat, Oooh wow shit tering, tering", brulde Manhoef, terwijl hij met zijn armen zwaaide en op en neer sprong. Het was een hilarisch moment dat de spanning van de knock-out perfect samenvatte.

De reactie van Manhoef was niet de enige die viraal ging. De knock-out van Kwasi werd al duizenden keren bekeken op sociale media, en wordt nu al gezien als een van de meest spectaculaire knock-outs van het jaar.

Manhoef, die ondanks zijn 46 jaar nog steeds actief is als kickbokser, liet met zijn reactie zien dat hij nog steeds een enorme passie heeft voor de sport. En wie weet zien we hem binnenkort zelf weer in de ring staan om ons te trakteren op een spectaculaire knock-out.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws