Vechtmachine Dick Vrij sloopte iedereen in de ring | video Nieuws
Nieuws

Vechtmachine Dick Vrij sloopte iedereen in de ring | video

Vechtmachine Dick Vrij sloopte iedereen in de ring | video

Dick Vrij een van Nederlands vechtlegendes stond zijn mannetje in de ring. In de jaren 90 en 2000 was hij een regelrechte sensatie die de ene na de andere tegenstander sloopte.

In de begindagen van de het kickboksen en MMA-vechten zoals wij die nu kennen stonden namen als Vrij aan de wieg. Echte knokkers die geen genade toonden met hun rivalen. Vrij inmiddels met vechtpensioen vocht als professionele worstelaar en mixed martial artist.

Echte legendes

Van 1995 tot 2003 en nam deel aan de zwaargewicht divisie voor RINGS en It's Showtime (voorloper van Glory Kickboxing). Vrij vocht in ons land, Japan en Australië tegen de grote namen van weleer, zoals Zane Frazier.

Vrij plaveide net als andere legendes uit die tijd (Ernesto Hoost, de weg voor de vechters van nu zoals Glory Kampioen Rico Verhoeven. Al lijkt de tijd te vliegen toch worden knokkers zoals Vrij niet vergeten en circuleren de video's van de gevechten nog regelmatig op social media.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws