Aso zwaar aangepakt in snackbar! 'Niet te vreten' (video) Nieuws
Nieuws

Aso zwaar aangepakt in snackbar! 'Niet te vreten' (video)

Aso zwaar aangepakt in snackbar! 'Niet te vreten' (video)

Als je het eten in een snackbar niet lekker vindt hoef je deze nog niet te slopen natuurlijk. Een man die flink amok maakte dacht daar anders over maar moest dat flink bezuren.

We zien de man die een gebroken been heeft als een woeste beer door de snackbar lopen. Scheldend en vloekend gooit hij spullen van de toonbank. Een klant die hem aanspreekt op zijn gedrag deelt na een tik van de man klappen uit.

Pas op joh

Dat leek niet genoeg om de woesteling koest te krijgen. Als een andere klant de man op de grond houdt escaleert de boel. Hij wordt omhoog geholpen door een medewerkster maar die moet dekking zoeken. "kijk uit, roept een klant. Weer vallen er klappen en de man druipt uiteindelijk met zijn geknakte ego onder arm af.

DISCLAIMER: Dit artikel maakt deel uit van onze rubriek ‘ander nieuws’. De focus ligt hierbij niet op wat er in de arena gebeurt, maar op wat er op straat zoal plaatsvindt. Maar is geen verheerlijking van straat gevechten of andersoortig geweld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws