🎥 Vechtfenomeen Denise Kielholtz klapt man door de boksring: 'Geen genade' Nieuws
Nieuws

🎥 Vechtfenomeen Denise Kielholtz klapt man door de boksring: 'Geen genade'

🎥 Vechtfenomeen Denise Kielholtz klapt man door de boksring: 'Geen genade'

Denise Kielholtz is Nederlands beste allround vechter met een judo, kickboks en MMA achtergrond wat haar een van de meest geduchte tegenstanders maakt, zelf voor mannelijke uitdagers.

Denise Kielholtz, met een indrukwekkende achtergrond in judo, kickboksen en MMA, staat bekend als een van de meest gevreesde tegenstanders in de vechtsportwereld. Haar vaardigheden maken haar niet alleen een bedreiging voor vrouwelijke tegenstanders, maar ook voor mannelijke uitdagers. Momenteel is Kielholtz onder contract bij het Amerikaanse Bellator, dat recentelijk is overgenomen door PFL, en blijft ze een kracht waar rekening mee gehouden moet worden.

De Amsterdamse vechter heeft een reputatie opgebouwd door talloze tegenstanders te verslaan. Dit wordt onderstreept door een recente Instagram-video waarin ze laat zien dat ze haar 'mannetje' staat. Haar vermogen om zowel harde stoten als trappen uit te delen, maakt haar een geduchte tegenstander in de ring.

Training met topvechters

Als echtgenote van voormalig topkickbokser Hesdy Gerges, die gevechten heeft gevoerd tegen grootheden als Badr Hari en Rico Verhoeven, heeft Denise Kielholtz een unieke ervaring in het sparren met mannelijke tegenstanders. Deze ervaring komt duidelijk naar voren in haar training en gevechten. In een recente video is te zien hoe een tegenstander het zwaar heeft tegen Kielholtz en uiteindelijk de strijd moet staken.

Denise Kielholtz blijft een inspirerende figuur in de vechtsportwereld en fans kijken reikhalzend uit naar haar volgende optreden. Met haar veelzijdige achtergrond en ongeëvenaarde vaardigheden blijft ze een voorbeeld voor velen en een ster in de ring

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws