Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies Nieuws
Nieuws

Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies

Vechter verdient $ 1 miljoen in 5 seconden na expres knock-out verlies

Jose Canseco verdiende meer dan $ 1 miljoen in 10 seconden na zijn knock-out nadat verlies bij Rough N ’Rowdy 13 afgelopen weekend. Dit claimt de oprichter van Barstool Sports, Dave Portnoy.

Volgens Portnoy stak Canseco het belachelijke bedrag in zijn zak terwijl hij verloren had. Canseco stond in de headliner van Barstool's Rough N 'Rowdy 13 boksevenement tegen debutant Billy Football. De ervaren Canseco kreeg een pak slaag en ging knock-out.

Snel verdiend

Veel fans riepen dat het gevecht was afgesproken en eisten terugbetaling. Vooral nadat Portnoy de kant van de bewering koos dat Canseco "expres verloor". Barstool Sportsbook negeerde zelfs alle inzetten op Canseco. Deze blokkeerde ook alle winnende weddenschappen op Football.

Op zaterdag dook Portnoy wat dieper in op wat de beloningsstructuur van Barstool aan Canseco. Zoals het voorafgaand aan het evenement van vrijdag overeengekomen was.

Geen medelijden

,,Jose Canseco werd gisteravond 50.000 garantie geld betaald. Hij kreeg 50.000 meer als hij won. Hij had ook een omzetaandeel als we ons record voor PPV-aankopen zouden verbreken. We hebben het verbroken. Maak je klaar om te kotsen. Jose heeft gisteravond vijf seconden lang meer dan 1 miljoen dollar verdiend. Ik voel geen medelijden voor hem", aldus Portnoy op Twitter.

Canseco heeft in het verleden eerder een dergelijk kunstje geflikt. Onder andere tijdens een bokswedstrijd met BNers en een MMA-gevecht. In het laatste geval bij Dream 9 tegen de de reus Hong Man. Choi war hij ook kort in de eerste ronde tegen sneuvelde.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/rico-verhoeven-bareknuckle-boksen-is-van-hoger-niveau/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws