Pak slaag na slaan bouwvakkers! 'Zwarteband BJJ grijpt hufter’ (video) Nieuws
Nieuws

Pak slaag na slaan bouwvakkers! 'Zwarteband BJJ grijpt hufter’ (video)

Pak slaag na slaan bouwvakkers! 'Zwarteband BJJ grijpt hufter’ (video)

Ro Malabanan wordt een 'barmhartige samaritaan' genoemd vanwege zijn acties in SoHo, New York. Hij haalde een man neer die wordt beschuldigd van het slaan van bouwvakkers in New York, Amerika.

MMA-vechter en BJJ zwarte band Ro Malabanan heeft een vermeende aanvaller neergehaald in de straten van New York. Vorige week werden in de straten van New York City naar verluidt een paar bouwvakkers geslagen. Ro Malabanan zei dat hij getuige was van die aanvallen en besloot er iets aan te doen.

Malabanan, een BJJ zwarte band onder Marcelo Garcia, plaatste beelden van wat er gebeurde op social media ging. Op de video is te zien hoe hij een man op de grond vasthoudt totdat een aantal politieagenten ter plaatse komt om de persoon in hechtenis te nemen.

Ongelofelijk

Ook is Malabanan te horen praten met de verdachte. De verdachte vertelde zijn afstraffer dat de bouwvakkers hem hadden geprovoceerd en zei: "ze liepen tegen me aan". Malabanan reageerde; "Dat is onzin, bro," antwoordde Malabanan. "Je slaat mensen nog steeds niet zonder reden in het gezicht."

"Ik denk niet dat ik een held ben, ik doe gewoon mijn deel voor New York", voegde Malabanan eraan toe. “Wij New Yorkers zijn bereid om vreemden te helpen, want dat is waar het in New York om draait. Ik ben gewoon heel dankbaar dat ik iemand heb kunnen stoppen en mijn vechtsporten heb kunnen gebruiken. Mensen kunnen helpen, om het in de echte wereld te doen, is ongelooflijk.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws