Historisch record voor BJJ-vechter: 'En toch verloren van deze l*l' (video) Nieuws
Nieuws

Historisch record voor BJJ-vechter: 'En toch verloren van deze l*l' (video)

Historisch record voor BJJ-vechter: 'En toch verloren van deze l*l' (video)

Damien Anderson vestigde deze week een historisch record. De BJJ-vechter leverde eerste knock-out af in de Combat jiu-jitsu geschiedenis.

Combat Jiu-Jitsu tilt het testen van de vaardigheden van de BJJ-atleten op een geheel nieuw niveau. En hoewel dat al een tijdje bekend is in de BJJ-gemeenschap, was het pas gisteren dat een eerste knock-out plaatsvond in de geschiedenis van Combat Jiu-Jitsu.

De knock-out vond plaats in de eerste wedstrijd van het Combat Jiu-Jitsu Lightweight-toernooi. Damien Anderson nam het op tegen Adrian Madrid. Waarbij Anderson het grootste deel van de wedstrijd domineerde.

Toch verloren

Toen Madrid voor een Leg Lock ging, stond Anderson op en leverde twee zware open-palmslagen af op het hoofd van Madrid. Resultaat; het behalen van de knock-out overwinning. Hiermee verbaasde Anderson vriend en vijand.

Anderson bleef na de wedstrijd respectvol naar zijn tegenstander. Anderson won vervolgens zijn volgende wedstrijd via submission, maar verloor vervolgens in de halve finale van zijn B-Team-teamgenoot Ethan Crelinsten. Die uiteindelijk de lichtgewicht titel won.

,,Ik bereikte de halve finale met één KO en één snelle onderwerping, maar verloor uiteindelijk van mijn teamgenoot via Armbar. Tijd om terug te gaan naar B-Team om belachelijk gemaakt te worden voor het verliezen van deze lul", grapte Anderson.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws