Vals spel! Jake Paul gaf Woodley teken voor knock-out stoot? Nieuws
Nieuws

Vals spel! Jake Paul gaf Woodley teken voor knock-out stoot?

Vals spel! Jake Paul gaf Woodley teken voor knock-out stoot?

Jake Paul versloeg Tyron Woodley via knock-out gisteren tijdens hun gevecht in de Amalie Arena, Tampa (Florida). De aard van de knock-out zorgt ervoor dat velen achterdochtig zijn.

De 24-jarige Paul behaalde al eerder nadrukkelijke knock-out overwinningen. Maar de overwinning van zaterdag op Woodley is misschien niet bijzonder overtuigend, voor degenen die geloven dat hij Woodley een handsignaal gaf voor zijn knock-out punch (lees verder onder tweet).

YouTube-ster en influencer Paul stopte Woodley in de zesde ronde van hun boksgevecht met een verwoestend rechterstoot. Velen op Twitter merkten echter dat Paul een duidelijk gebaar maakte met zijn rechterhandschoen, die hij naar binnen leek te draaien. Dit gebeurde slechts enkele seconden voordat hij de stoot uitdeelde.

Dit kan niet

Dat leidde tot theorieën dat hij een signaal aan Woodley gaf om op dat de 'KO stoot' eraan kwam. Paul's fans beweren dat deze gewoon een incidentele beweging maakte, die vanuit andere hoeken natuurlijker leek. Dit was de tweede keer op rij dat Paul Woodley versloeg Lees door onder tweet).

Maar Paul, die het gebaar zelfs vóór de knock-out had gemaakt, heeft het signaal misschien meerdere keren naar Woodley gedaan om er zeker van te zijn dat ze elkaar begrepen. Een andere theorie was dat Woodley vlak voor de knock-out op zijn been sloeg om de ontvangst van het signaal te bevestigen. Jury scorekaarten (zie onder) laten echter zien dat Paul dik voor stond op punten, dus waarom zou hij valsspelen vragen zijn fans zich af.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws