Vader neergeslagen bij basketbal door scheids! 'MMA skills' (video) Nieuws
Nieuws

Vader neergeslagen bij basketbal door scheids! 'MMA skills' (video)

Vader neergeslagen bij basketbal door scheids! 'MMA skills' (video)

Een klaarblijkelijk in MMA getrainde scheidsrechter elimineerde een vader bij een basketbalwedstrijd voor kinderen. De video die massaal wordt gedeeld laat zien dat de boel flink uit de hand liep.

Een scheidsrechter schakelde de man uit nadat er een vechtpartij uitbrak in het Score OKC-sportcentrum in Edmond, Oklahoma afgelopen weekend. Volgens berichten begon het chaotische fiasco toen een van de coaches amok maakte. Toen deze een ​​scheidsrechter aanviel waarbij meerdere mensen de man moesten tegenhouden.

Wat een zooitje

,,Ik zag het gebeuren", zei een getuige. ,,Dit ging over een fout in het spel waardoor de coach uit zijn plaat ging. Toen gaf hij de scheidsrechter een kopstoot in plaats van de vloer te verlaten."

Dit was niet het einde van het verhaal want een ouder vloog op een scheidsrechter af, dit werd gezien door een collega die de aanvaller onderuit sloeg. De man een vader van een van de deelnemende kinderen ging hierdoor knock-out en bloedde hevig uit zijn neus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws