UFC'ers Covington en Masvidal knokken in restaurant: 'Tandloos' (video) Nieuws
Nieuws

UFC'ers Covington en Masvidal knokken in restaurant: 'Tandloos' (video)

UFC'ers Covington en Masvidal knokken in restaurant: 'Tandloos' (video)

Colby Covington en Jorge Masvidal raakte afgelopen nacht met elkaar slaags in een lokaal restaurant in Miami Beach, Florida. De twee stonden eerder deze maand tegenover elkaar op UFC 272. Masvidal verloor maar lijkt nu zijn wraak buiten de MMA-kooi hebben willen nemen.

Het nieuws over de vechtpartij in het restaurant tussen Covington en Masvidal werd gemeld door Fox Sports Host Andy Slater. Waarom de twee UFC'ers met elkaar in contact kwamen in het restaurant is op het moment van schrijven niet bekend.

Video bewijs

Masvidal plaatste een cryptische video op zijn Twitter binnen een uur nadat het nieuws bekend was geworden. Daarin zegt de vechter te zijn uitgedaagd door Covington, die naar verluidt een tand mist door de knokpartij.

Daar houdt het niet op, Malki Kawa, manager van Masvidal plaatste op twitter dat hij een video zoekt van het incident; ,,Ik hoor dat iemand een tand mist, ik wil graag de video", schreeft Kawa. Naar verluidt werd de politie ter plaatse geroepen om de kemphanen uit elkaar te halen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws