UFC'er wil gevecht tot de dood met Jake Paul! 'Kom op met die 5 miljoen' Nieuws
Nieuws

UFC'er wil gevecht tot de dood met Jake Paul! 'Kom op met die 5 miljoen'

UFC'er wil gevecht tot de dood met Jake Paul! 'Kom op met die 5 miljoen'

Sean Strickland bereid om het vechtaanbod van $ 5 miljoen van Jake Paul te accepteren. De UFC-vechter is zelfs bereidt tot op de dood te vechten met de YouTube bokser.

UFC middengewicht vechter Strickland is meer dan bereid om Paul te houden aan zijn aanbod van 5 miljoen dollar. ,,We kunnen naar een onbewoond eiland in internationale wateren vliegen en vechten tot de dood op YouTube", zegt Strickland (lees verder onder video).

Nadat Paul voor de tweede keer Tyron Woodley uitschakelde in hun langverwachte herkansing afgelopen weekend, daagde Paul UFC-weltergewicht Jorge Masvidal uit. Deze werd de $ 5 miljoen aangeboden, maar Masvidal wil minimaal $ 20 miljoen.

Tot de dood

Masvidal zei: ,,Ik vecht tegen de beste mensen of ik vecht voor geld. En jij bent geen van beide. Je betaalt niet het juiste bedrag. " Strickland wil wel ook om Paul een lesje te leren. Strickland die op 5 februari tegenover Jack Hermansson staat, ging naar Twitter met het volgende bericht voor Paul.

,,Jake Paul, je biedt me 5 MILJOEN om tegen je te vechten, verdomme, we kunnen vliegen naar een onbewoond eiland in internationale wateren en vechten tot de dood op YouTube voor dat soort geld… blote knokkels, bokshandschoenen, messen, knuppels….! Laten we het doen", aldus Strickland.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws