Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal 'lafaard' MMA Nieuws
MMA Nieuws

Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal 'lafaard'

Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal 'lafaard'

Jorge Masvidal is helemaal klaar met het wachten op een gevecht bij de UFC. Masvidal wordt ongeduldig in afwachting van een nieuwe tegenstander.

Masvidal is het wachten op een gevecht beu. De BMF Titelhouder heeft niet meer gevochten sinds zijn knock-out verlies tegen Kamaru Usman tijdens UFC 261 in april. De topknokker die een eigen vechtsport organisatie heeft, wil zo snel mogelijk de UFC-octagon in.

,,Ik heb het kantoor van UFC chief business officer Hunter Campbell's in en uit gelopen en hem gebeld. Ze hebben me nog steeds geen datum of een tegenstander gegeven. Ik wilde dit jaar vechten. Ik weet het niet wat er gaat gebeuren", zei Masvidal vrijdag tegen MMA Uncensored.

Wie is hij?

,,Ik heb ze al gezegd dat ze me een verdomde deadline moeten geven voordat ik de macht overneem. … Ik heb een gevecht nodig. Leon Edwards zou een tegenstander kunnen zijn maar Masvidal noemt deze een 'lafaard', omdat deze een gevecht met hem ontwijkt.

,,Leon had het erover dat ik het gevecht afwees. Ik heb twee keer voor de titel gevochten. Waarom zou ik tegen je vechten? Wie ben is hij ook alweer? Nu Ik heb vrije tijd, ik zal de tanden van deze man inslaan, maar hij is nergens te vinden. Dus misschien moeten we verder zoeken, want hij is een lafaard."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws