Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal 'lafaard'
Home / Nieuws / MMA NIEUWS / Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal ‘lafaard’

Geïrriteerde Masvidal eist UFC-gevecht! Noemt rivaal ‘lafaard’

Masvidal eist gevecht bij de UFC! Noemt rivaal 'lafaard'

Jorge Masvidal is helemaal klaar met het wachten op een gevecht bij de UFC. Masvidal wordt ongeduldig in afwachting van een nieuwe tegenstander.

Masvidal is het wachten op een gevecht beu. De BMF Titelhouder heeft niet meer gevochten sinds zijn knock-out verlies tegen Kamaru Usman tijdens UFC 261 in april. De topknokker die een eigen vechtsport organisatie heeft, wil zo snel mogelijk de UFC-octagon in.

,,Ik heb het kantoor van UFC chief business officer Hunter Campbell’s in en uit gelopen en hem gebeld. Ze hebben me nog steeds geen datum of een tegenstander gegeven. Ik wilde dit jaar vechten. Ik weet het niet wat er gaat gebeuren”, zei Masvidal vrijdag tegen MMA Uncensored.

Wie is hij?

,,Ik heb ze al gezegd dat ze me een verdomde deadline moeten geven voordat ik de macht overneem. … Ik heb een gevecht nodig. Leon Edwards zou een tegenstander kunnen zijn maar Masvidal noemt deze een ‘lafaard’, omdat deze een gevecht met hem ontwijkt.

,,Leon had het erover dat ik het gevecht afwees. Ik heb twee keer voor de titel gevochten. Waarom zou ik tegen je vechten? Wie ben is hij ook alweer? Nu Ik heb vrije tijd, ik zal de tanden van deze man inslaan, maar hij is nergens te vinden. Dus misschien moeten we verder zoeken, want hij is een lafaard.”

Bekijk ook

‘Vechten voorlopig over!’ Robin van Roosmalen over sportcarrière

Voor Robin en zijn zus Melissa sloeg het noodlot toe in januari dit jaar.

‘Ik maak je af!’ UFC’ers Italiaanse temperament speelt op

De Italiaan was zwaar pissed op de Braziliaan

‘Hij is gevaarlijk en moet gestopt worden!’ Aanklacht tegen McGregor

Ondertussen heeft McGregor nog steeds niet gereageerd

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page