UFC-vechter Walt Harris maakt comeback na moord op dochter Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Walt Harris maakt comeback na moord op dochter

UFC-vechter Walt Harris maakt comeback na moord op dochter
UFC-vechter Walt Harris maakt comeback na moord op dochter

Na een zware familietragedie mikt Walt Harris op een terugkeer naar de UFC in april.

UFC zwaargewicht Harris zou in december afgelopen jaar tegen de Nederlander Alistair Overeem vechten. Echter trok Harris zich terug toen zijn stiefdochter Aniah Blanchard vermiste raakte.

ZIE OOK >> Dochter UFC-vechter Walt Harris dood terug gevonden

Blanchard werd op 23 oktober als vermist opgegeven, meer dan een maand later werd het lichaam van Blanchard ontdekt op een stuk braakliggend land. Er werd al snel een dader opgepakt in de vorm van Ibraheem Yazeed, die binnenkort voor de rechter verschijnt.

Weer terug naar de MMA-kooi

Zaterdag melde MMA Junkie na verificatie met de manager van Harris, Jason House van Iridium Sports, dat de vechter zich op een comeback in april heeft gericht, hoewel een specifieke datum en tegenstander nog niet zijn bekend.

De 36-jarige Harris, heeft een twee gevechten winst reeks achter zich, met eerste ronde knock-outs op Serghei Spivak en Aleksei Oleinik in een gecombineerde 62 seconden. Door de afzegging van Harris stapte Jairzinho Rozenstruik op het laatste moment in en versloeg via een brute knock-out Alistair Overeem in de laatste 4 seconden van de wedstrijd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws