Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter

Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter

Zij was enkele weken spoorloos en voor haar leven werd gevreesd, Aniah Blanchard de 29-jarige dochter van UFC-vechter Walt Harris is dood teruggevonden.

Het meisje kwam niet thuis na een avond doorgebracht te hebben met vrienden. Na een lange zoektocht werd uiteindelijk haar auto terug gevonden met sporen van zwaar geweld. Ook weer er veel bloed gevonden wat indiceerde dat het meisje levensbedreigend gewond moest zijn.

ZIE OOK >> Lichaam gevonden in vermissing Aniah Blanchard

Al snel werd er na de ontdekking van de auto een man aangehouden die op borgtocht vrij was, Ibraheem Yazeed. Afgelopen dagen werd nog een man aangehouden, Antwain Shamar Fisher. Maandagavond werd bekend gemaakt dat een lichaam was gevonden waarvan werd vermoedt dat dit van Aniah Blanchard zou zijn.

Hoge beloning

Dinsdagochtend werd de treurige vondst helaas bevestigd dat het meisje vermoord terug gevonden is. Een familielid van Aniah, plaatste het volgende bericht op Twitter: “Mijn nichtje Aniah is gevonden. Helaas is ze niet meer bij ons. Een mooie ziel werd veel te snel van ons afgenomen. We hebben gerechtigheid nodig voor Aniah.”

Politie foto van de opgepakte vermoedelijke daders

Een derde man, David Johnson Jr. is inmiddels aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Aniah Blanchard. Er was een grote geldsom uitgeloofd voor tips die zouden leiden naar de daders en het meisje. UFC-baas en een groot aantal vechters deden een bijdrage. Of via deze weg de politie naar het lichaam van het meisje is geleid is niet bekendgemaakt.

Bekijk ook

UFC-icoon Khabib! 'nooit meer vechten, dit is waarom'

UFC-icoon Khabib! ‘nooit meer vechten, dit is waarom’

Voor Khabib iis vechten al lang een

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Koekoek! Vechter in 10 sec KO door superstoot (video)

Een verrassende superstoot

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Deontay Wilder daagt Anthony Joshua officieel uit voor gevecht

Ondanks de opdracht om het op te nemen tegen Andy Ruiz Jr.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page