Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter

Amerika in rouw om vermoorde dochter UFC-vechter

Zij was enkele weken spoorloos en voor haar leven werd gevreesd, Aniah Blanchard de 29-jarige dochter van UFC-vechter Walt Harris is dood teruggevonden.

Het meisje kwam niet thuis na een avond doorgebracht te hebben met vrienden. Na een lange zoektocht werd uiteindelijk haar auto terug gevonden met sporen van zwaar geweld. Ook weer er veel bloed gevonden wat indiceerde dat het meisje levensbedreigend gewond moest zijn.

ZIE OOK >> Lichaam gevonden in vermissing Aniah Blanchard

Al snel werd er na de ontdekking van de auto een man aangehouden die op borgtocht vrij was, Ibraheem Yazeed. Afgelopen dagen werd nog een man aangehouden, Antwain Shamar Fisher. Maandagavond werd bekend gemaakt dat een lichaam was gevonden waarvan werd vermoedt dat dit van Aniah Blanchard zou zijn.

Hoge beloning

Dinsdagochtend werd de treurige vondst helaas bevestigd dat het meisje vermoord terug gevonden is. Een familielid van Aniah, plaatste het volgende bericht op Twitter: “Mijn nichtje Aniah is gevonden. Helaas is ze niet meer bij ons. Een mooie ziel werd veel te snel van ons afgenomen. We hebben gerechtigheid nodig voor Aniah.”

Politie foto van de opgepakte vermoedelijke daders

Een derde man, David Johnson Jr. is inmiddels aangehouden voor betrokkenheid bij de moord op Aniah Blanchard. Er was een grote geldsom uitgeloofd voor tips die zouden leiden naar de daders en het meisje. UFC-baas en een groot aantal vechters deden een bijdrage. Of via deze weg de politie naar het lichaam van het meisje is geleid is niet bekendgemaakt.

Bekijk ook

📷 ‘Wonder Woman is ok’: 3e kind UFC-ster McGregor geboren

De McGregor-clan is nu een gezin van 5

Nieuw Judo magazine gelanceerd: ‘Blijf op de hoogte’

Voor de prijs hoef je het als judo fan niet te laten

GOED NIEUWS: Sportscholen mogen weer open

De versoepelingen die voor woensdag gepland staan gaan door,

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page