UFC-vechter Darren Till deelt foto's bizarre blessure! 'Hardleers' Nieuws
Nieuws

UFC-vechter Darren Till deelt foto's bizarre blessure! 'Hardleers'

UFC-vechter Darren Till deelt foto's bizarre blessure! 'Hardleers'

Darren Till heeft beelden gedeeld van een vervelende oogblessure die hij heeft opgelopen in de aanloop naar zijn terugkeer bij UFC 282 op 11 december.

Als er één ding is dat we weten over Darren Till, dan is het dat hij onvoorspelbaar is. Van buitensporige posts op sociale media tot het bestrijden van annuleringen en meer. Het is moeilijk om te weten of hij komt of gaat. Ondanks al die onrust, is de Brit nog steeds een van de meest populaire vechters in de UFC.

Niets is zeker

Tenminste, dat zou hij zijn, als hij in staat was om een ​​consistent vechtschema aan te houden. Een parade van blessures en tegenslagen heeft ervoor gezorgd dat fans hem meer dan een jaar geleden niet meer hebben zien vechten. Tijdens UFC 282 is hij echter klaar voor een comeback wanneer hij het opneemt tegen Dricus du Plessis.

De overweldigende verwachting is dat dit een stand-up oorlog zal zijn en op basis van hun respectievelijke stijlen is het moeilijk om daar tegenin te gaan. Till is een scherpschutter, terwijl du Plessis maar al te graag staat te knallen. Helaas weet je nooit zeker of Till gaat vechten totdat hij daadwerkelijk in de kooi zit.

Harde vechter

Voorbeeld: Till plaatste onlangs afbeeldingen van een slecht uitziende oogbeschadiging op sociale media. We betwijfelen ten zeerste dat dit genoeg zal zijn om de wedstrijd te laten doorgaan. In gelijke mate laat het ook zien hoe hard hij moet gaan in het sparren.

Collega vechters zoals Khamzat Chimaev en Alexander Gustafsson zullen veel doen om ervoor te zorgen dat hij klaar is voor du Plessis. Ze kunnen daar niet precies voor hem binnenkomen, maar Till is zeker in de juiste handen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws