Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd

Ongeslagen MMA-koning De Ridder treft Malykhin in titelgevecht! Kampioenenstrijd

Reinier de Ridder ONE Championship tweedivisie koning treft Anatoly Malykhin op 2 december tijdens ONE op Prime Video 5. De Ridder al zijn lichtzwaargewicht titel verdedigen tegen de Rus.

Nederlander De Ridder staat voor zijn grootste test tot nu toe als interim-wereldkampioen zwaargewicht Anatoly Malykhin naar licht zwaargewicht afzakt. Deze zal proberen de ONE FC licht-zwaargewicht titel van de Ridder af te pakken in de headliner van ONE op Prime Video 5.

De Ridder is in het bezit van zowel de ONE middengewicht als licht zwaargewicht wereldkampioenschappen en is tot nu toe niet te stoppen in zijn MMA-carrière. "The Dutch Knight" bezit een smetteloos 16-0-record, waaronder zeven opeenvolgende winsten waarvan vier wereldtitel overwinningen.

Op jacht

Een BJJ en judo zwarte band, heeft De Ridder zijn elite worstelen gebruikt om iedereen op zijn pad te verslaan. Inclusief voormalig twee-divisie titelhouder Aung La N Sang, regerend weltergewicht koning Kiamrian Abbasov, en voormalig middengewicht heerser Vitaly Bigddash. Dit wordt zijn eerste verdediging van de licht zwaargewicht kroon na een paar succesvolle verdedigingen bij middengewicht.

Ondertussen hoopte Malykhin de interim kampioen op een verenigingsgevecht met ONE zwaargewicht kampioen Arjan Bhullar. Maar nadat hun voorgestelde gevecht in september niet doorging, is de Rus nu op jacht naar De Ridder. "Sladkiy" is ook ongeslagen met 11-0 en gaat terug naar licht zwaargewicht om op jacht te gaan naar goud in een tweede divisie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws