UFC vechtbaas White ziet niks in cross-over events met andere organisaties Nieuws
Nieuws

UFC vechtbaas White ziet niks in cross-over events met andere organisaties

UFC vechtbaas White ziet niks in cross-over events met andere organisaties

UFC-president Dana White heeft uitgelegd waarom de organisatie niet geïnteresseerd is in co-promotie met andere organisaties.

Al vele jaren ligt de primaire focus van Dana White op het laten groeien van het Ultimate Fighting Championship (UFC). Tal van andere grote organisaties zijn in die tijd geweest en verdwenen. Tegenwoordig hebben we Glory Kickboxing, Bellator, Rizin, ONE Championship, PFL, KSW en nog veel meer om van te genieten buiten de UFC-bubbel.

Op oudejaarsavond werken Bellator en Rizin samen voor een leuk crossover evenement. Dana White is echter niet bepaald happig op het repliceren van zo'n idee zelf. "Als iemand echt zo goed is, en hij zit in een andere organisatie, dan zal hij hier toch zijn."

Geen denken aan

De essentie van Dana's punt is heel logisch. De meerderheid van de beste MMA-vechters die er zijn, vecht immers al in de UFC. Bellator heeft de afgelopen tijd bijzonder goed werk geleverd door zijn selectie op te bouwen en hoewel het nog steeds niet te vergelijken is, hebben ze een aantal divisies die zeker kunnen wedijveren met wat de UFC in zijn kluisje heeft.

Uiteindelijk zal het succes van evenementen als Bellator vs Rizin geen invloed hebben op Dana White. Sterker nog, hij zal waarschijnlijk niet eens veel van de vechters kennen die op de kaart staan.Toch kunnen we als fans dromen van een dag waarop de UFC betrokken raakt bij zo'n grote georganiseerde chaos.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws