Kopschoppen oefenen! Bellator's Pitbull klaar voor oorlog | video MMA Nieuws
MMA Nieuws

Kopschoppen oefenen! Bellator's Pitbull klaar voor oorlog | video

Kopschoppen oefenen! Bellator's Pitbull klaar voor oorlog | video

Patricio 'Pitbull' Freire verwacht een spannend gevecht tegen Rizin tegenhanger Kleber Koike deze zaterdag. Omdat het gevecht onder Rizin regels plaatsvindt zijn kopschoppen toegestaan.

De Bellator vedergewicht kampioen is op weg naar een supergevecht op nieuwjaarsdag. Terwijl hij de laatste voorbereidingen treft voor zijn gevecht tegen Rizin's titelhouder Kleber Koike, verwacht Patricio Freire niets minder dan een oorlog.

Ik maak hem af

Om 2022 op een gedenkwaardige manier af te sluiten tijdens Bellator vs. Rizin's co-main event oefent de topvechter alvast kopschoppen. Deze zijn toegestaan bij Rizin. ,,We gaan proberen dit gevecht eerder te beëindigen. Moge de betere man winnen", zegt Freire.

"Soms raakt Koike de weg kwijt, maar dat kan met opzet zijn", zei Freire. “Daar moet ik op letten, want het is een valstrik. Zijn specialiteit is jiu-jitsu, maar ik ben niet gek (op de grond). Ik heb overwinningen in submission en knock-outs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws