Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA? Nieuws
Nieuws

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst bij Bellator MMA?

Denise Kielholtz verloor eerder vandaag in Uncasville, Connecticut, Amerika tegen de Braziliaanse Ilara Joanne tijdens Bellator 289. Het was een nipte partij maar critici vinden dat de Nederlandse beroofd is van de winst.

Hoe vaak verloor Denise Kielholtz bij Bellator MMA?

Het pijnlijke verlies van Kielholtz is nu haar derde op rij bij de Amerikaanse MMA-organisatie. Toch was het een close call en leek het erop dat Kielholtz het voordeel had tegenover de Braziliaanse Joanne. Alhoewel het gevecht vooral staande plaatsvond gingen het twee keer naar de grond.
Voor Kielholtz geen probleem met haar judo achtergrond.

Scoorde Denise Kielholtz punten tegen Ilara Joanne?

Kielholtz een van de beste vrouwelijk kickboksers scoorde een aantal goed gerichte stoten op het gezicht van Joanne. Alhoewel de Braziliaanse niet bang was en de confrontatie noet ontweek was te zien dat Kielholtz de meest ebekwame kickboksers was van de twee.

Was Denise Kielholtz beter in het kickboksen?

De Braziliaanse was niet bang voor het kickboksen van de Nederlandse en vocht vooruit met ferme stoten. Kielholtz was duidelijk wel de veel technischere kickbokser en scoorde punten met loepzuivere stoten op het gezicht van Joanne.

Werd Denise Kielholtz bestolen van de winst?

De critic zijn het er mee eens dat Kielholtz werd bestolen van de winst. Zeker nadat de Nederlandse een dikke knockdown had gescoord. De jury besliste uiteindelijk 30-27 Kielholtz, 30-27 Joanne en de laatste als 29-28 Joanne. Een zeer nipte winst die zeker anders had kunnen uitvallen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws