UFC-vechtbaas weigert Fury vs. Ngannou gevecht op te zetten Nieuws
Nieuws

UFC-vechtbaas weigert Fury vs. Ngannou gevecht op te zetten

UFC-vechtbaas weigert Fury vs. Ngannou gevecht op te zetten

Dana White, de grote baas van de UFC zweert nooit samen te werken met de promotor van Tyson Fury, Bob Arum, voor het gevecht met Francis Ngannou.

UFC-president Dana White heeft koud water vrees voor een mogelijk Fury vs Ngannou mega gevecht. Door te zweren dat hij nooit samen met Top Rank-baas Arum zal samenwerken, lijkt het gevecht nooit te komen. Zowel Fury als Ngannou hebben exclusieve uitzendovereenkomsten getekend met ESPN in Amerika en BT Sport in Engeland.

Mag hem gewoon niet

De boks- en UFC-zwaargewicht kampioenen hebben interesse voor een gevecht met elkaar. Maar White is nooit enthousiast geweest over het werken met boksers voor cross-over gevechten. White heeft een langdurige minachting voor Arum vanwege zijn opmerkingen over MMA. Arum zegt dat de sport inferieur is aan het boksen.

Nu lijkt de UFC-baas lijkt een einde te hebben gemaakt aan geruchten over een gevecht tussen Ngannou en Fury. ,,Boksen is lange tijd een puinhoop geweest en het zal niet snel veranderen", zegt White. Ondanks dat deze een fan is van bokspromotors zoals Eddie Hearn en Al Haymon laat hij liever de sport links liggen.

Ik doe geen moer

,,Ik doe geen moer met Bob Arum," drong White aan. ,,De andere twee jongens die ik leuk vind, ik hou veel van Al Haymon en ik hou heel veel van Eddie Hearn." White heeft slechts één keer toegestaan ​​dat een van zijn vechters de overstap naar boksen maakte terwijl hij onder een UFC-contract stond. Toen Conor McGregor het in 2017 opnam tegen Floyd Mayweather.

De strijd van twee van de grootste sterren van de vechtsport bleek een van de meest lucratieve gebeurtenissen in de geschiedenis. De UFC zelf verdiende er miljoenen mee. White hij heeft gezegd dat hij vergelijkbare aantallen nodig zou hebben om het opnieuw te doen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws